main Opublikowano 30 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2014 Nie zastanawiaj się tylko się zapisuj i zobaczysz jak auto ożyje 120 a 180 zrobi różnicę to 50% mocy więcej Gibons wiem że ożyje ale póki co jestem trochę spłukany . ale będziemy w kontakcie
Maniek@ Opublikowano 1 Lipca 2014 Opublikowano 1 Lipca 2014 noo spłukany ale taka promocja sie nie powtórzy bo ciężko jest zebrać kilku ludzi na grupowy chip a Gibons ma racje 120 a 180 robi kosmiczna różnice a sprzęgło tak nie Cierpi wiec sie zastanów bo to dobra opcja jest :decayed:
Arturoo Opublikowano 1 Lipca 2014 Opublikowano 1 Lipca 2014 noo spłukany ale taka promocja sie nie powtórzy bo ciężko jest zebrać kilku ludzi na grupowy chip a Gibons ma racje 120 a 180 robi kosmiczna różnice a sprzęgło tak nie Cierpi wiec sie zastanów bo to dobra opcja jest :decayed: spoko...teraz byle b5 koło niego jeździ
main Opublikowano 1 Lipca 2014 Autor Opublikowano 1 Lipca 2014 qwa może to potwór ni ma, ale matiza jeszcze poradzi na drodze objechać :grin::grin::grin::grin: :polew::polew::polew::polew::polew:
Maniek@ Opublikowano 1 Lipca 2014 Opublikowano 1 Lipca 2014 no niby ja ale na pierwszych 100 metrach niestety twoje 120KM nieogrania tematu i matiz jest góra
danielom Opublikowano 1 Lipca 2014 Opublikowano 1 Lipca 2014 noo spłukany ale taka promocja sie nie powtórzy bo ciężko jest zebrać kilku ludzi na grupowy chip a Gibons ma racje 120 a 180 robi kosmiczna różnice a sprzęgło tak nie Cierpi wiec sie zastanów bo to dobra opcja jest :decayed: Nie trzeba przeplacac w Dynosofcie zeby miec dobry soft w samochodzie.
Gibons Opublikowano 1 Lipca 2014 Opublikowano 1 Lipca 2014 Wpisuj się potrzeba nam jeszcze tylko 2 osoby
main Opublikowano 1 Lipca 2014 Autor Opublikowano 1 Lipca 2014 nie dam rady teraz. na już mam do ogarnięcia wymianę łożyska w kole i ta zabawa to prawie 1000zł więc niestety odpadam. musi to poczekać do przyszłego roku bo kusi wymiana turbiny i podłubania bardziej w silniku
Gibons Opublikowano 1 Lipca 2014 Opublikowano 1 Lipca 2014 1000zł wymiana łożyska ? zakładasz pozłacane czy co ja kupiłem ori FAGa 270zł + 130zł wymiana.
main Opublikowano 1 Lipca 2014 Autor Opublikowano 1 Lipca 2014 w ASO 890zł zestaw naprawczy. z tego co się dowiedziałem są tam dwa łożyska
Gibons Opublikowano 1 Lipca 2014 Opublikowano 1 Lipca 2014 Łożysko jest razem z piastą i nie wygłupiaj się że będziesz wymieniać łożysko w ASO pamiętam też dzwoniłem cena taka jak mówisz + chyba 400zł robocizna.
main Opublikowano 1 Lipca 2014 Autor Opublikowano 1 Lipca 2014 Łożysko jest razem z piastą i nie wygłupiaj się że będziesz wymieniać łożysko w ASO pamiętam też dzwoniłem cena taka jak mówisz + chyba 400zł robocizna. wymiana sam. tylko materiał z ASO. zamienniki bodajże FAGa jeśli dobrze ogarnąłem temat ok 700zł
Arturoo Opublikowano 1 Lipca 2014 Opublikowano 1 Lipca 2014 Łożysko jest razem z piastą i nie wygłupiaj się że będziesz wymieniać łożysko w ASO pamiętam też dzwoniłem cena taka jak mówisz + chyba 400zł robocizna. wymiana sam. tylko materiał z ASO. zamienniki bodajże FAGa jeśli dobrze ogarnąłem temat ok 700zł wyslij numer jaki potrzebujesz...dowiem sie po ile to mają....zadzwonie i powiem ,że jest klient co płaci jak za prezydenta wysłane z one v
Gibons Opublikowano 1 Lipca 2014 Opublikowano 1 Lipca 2014 Przecież Ci tłumaczę że na 1 montaż idzie FAG i SKF ori FAG w sklepie 270zł płaciłem w KRK wymiana w serwisie i to nie najtańszym 130zł
skotyman Opublikowano 2 Lipca 2014 Opublikowano 2 Lipca 2014 mam takie łożysko z FAG'a NOWE, nieużywane. Kupiłem do siebie, ale u mnie to jednak nie było łożysko;) oddam za 240zł+KW
main Opublikowano 3 Lipca 2014 Autor Opublikowano 3 Lipca 2014 Chłopaki dzięki za zainteresowanie i chęci. dzisiaj wpadło łożysko. co prawda zamiennik ale z robocizną za bardzo rozsądne pieniądze. chłopaki z Jasienicy bardzo profesjonalnie podeszli do sprawy i wielkie uklony za sprawne i szybkie ogarnięcie tematu
Arturoo Opublikowano 3 Lipca 2014 Opublikowano 3 Lipca 2014 Chłopaki dzięki za zainteresowanie i chęci. dzisiaj wpadło łożysko. co prawda zamiennik ale z robocizną za bardzo rozsądne pieniądze. chłopaki z Jasienicy bardzo profesjonalnie podeszli do sprawy i wielkie uklony za sprawne i szybkie ogarnięcie tematu używajke założyłeś ??
main Opublikowano 3 Lipca 2014 Autor Opublikowano 3 Lipca 2014 nowe. a co wkładaja tam używane tajle??
main Opublikowano 3 Lipca 2014 Autor Opublikowano 3 Lipca 2014 nie ...handlują noo to nasz kolega może Kasię tam sprzedać na tajle :grin::grin:
Rekomendowane odpowiedzi