main Opublikowano 3 Lipca 2014 Autor Opublikowano 3 Lipca 2014 golasów tam nie biorą :polew::polew::polew::polew: to co on teraz z nią pocznie. kupić nikt nie chce a na tajle nie wezną. zrobiymy my ściepa na śpiwór i karnet na parking. zamiast mieszkania bydzie społ we Kasi :grin::grin::grin:
Arturoo Opublikowano 3 Lipca 2014 Opublikowano 3 Lipca 2014 teraz to za 39,430 pójdzie ....zatankowana
main Opublikowano 3 Lipca 2014 Autor Opublikowano 3 Lipca 2014 teraz to za 39,430 pójdzie ....zatankowana :grin::grin: i pełnym bagażnikiem coca coli albo pepsi w puszkach. tak jak robią to w marketach jak kupujesz lodówkę
main Opublikowano 13 Lipca 2014 Autor Opublikowano 13 Lipca 2014 doczekałem się urlopu i w końcu dopisała pogoda więc trochę pobawiłem się z lakierem by go odświeżyć. i tak zrobiona jest korekta lakieru i woskowanie. przed tymi operacjami zrobiłem jeszcze zaprawki na masce ( i tu podziękowania za namiar na sklep gdzie mieszają lakier ) efekt po korekcie i wosku bardzo poprawnie to wygląda. i wkładam parę zdjęć z poszczególnych etapów: -mycie auta: -lakier po osuszeniu auta: -oklejanie auta: -korekta lakieru: -woskowanie: -korekta i woskowanie słupków: i efekt końcowy niestety w pochmurny dzień BONUS bylo już tu wspominane że jeżdżę z psem na szkolenie i taki jest efekt tego. wie czego ma pilnować
Maniek@ Opublikowano 13 Lipca 2014 Opublikowano 13 Lipca 2014 no całkiem fajnie to wyszło a jakich środków używałeś no i jak czasowo to wychodzi ???
main Opublikowano 13 Lipca 2014 Autor Opublikowano 13 Lipca 2014 no całkiem fajnie to wyszło a jakich środków używałeś no i jak czasowo to wychodzi ??? takie środki, a czasowo z myciem schnięciem itd dwa popołudnia
srb38vx Opublikowano 13 Lipca 2014 Opublikowano 13 Lipca 2014 Mariuszku ja tam żadnej różnicy w lakierze nie widzę Na twoim miejscu to bym się zrobił korektę głowy A ty tego pieska bijesz ,bo jakiś wystraszony wygląda
main Opublikowano 13 Lipca 2014 Autor Opublikowano 13 Lipca 2014 Mariuszku ja tam żadnej różnicy w lakierze nie widzę Na twoim miejscu to bym się zrobił korektę głowy A ty tego pieska bijesz ,bo jakiś wystraszony wygląda przyjedź to Ci pokaże kto bydzie wystraszony. a to żeś je ślepy to downo wiym. starość nie radość
srb38vx Opublikowano 13 Lipca 2014 Opublikowano 13 Lipca 2014 Mariuszku ja tam żadnej różnicy w lakierze nie widzę Na twoim miejscu to bym się zrobił korektę głowy A ty tego pieska bijesz ,bo jakiś wystraszony wygląda przyjedź to Ci pokaże kto bydzie wystraszony. a to żeś je ślepy to downo wiym. starość nie radość :polew::polew::decayed::decayed: nie unoś się tygrysku :grin:
main Opublikowano 13 Lipca 2014 Autor Opublikowano 13 Lipca 2014 Mariuszku ja tam żadnej różnicy w lakierze nie widzę Na twoim miejscu to bym się zrobił korektę głowy A ty tego pieska bijesz ,bo jakiś wystraszony wygląda przyjedź to Ci pokaże kto bydzie wystraszony. a to żeś je ślepy to downo wiym. starość nie radość :polew::polew::decayed::decayed: nie unoś się tygrysku :grin: tyś jednak ni ma normalny:doh:
srb38vx Opublikowano 13 Lipca 2014 Opublikowano 13 Lipca 2014 Mariuszku ja tam żadnej różnicy w lakierze nie widzę Na twoim miejscu to bym się zrobił korektę głowy A ty tego pieska bijesz ,bo jakiś wystraszony wygląda przyjedź to Ci pokaże kto bydzie wystraszony. a to żeś je ślepy to downo wiym. starość nie radość :polew::polew::decayed::decayed: nie unoś się tygrysku :grin: Main te Q7 miało 340 kucy
Maniek@ Opublikowano 13 Lipca 2014 Opublikowano 13 Lipca 2014 tylko niemów ze Mariusz ta swoja padlina próbował takie Q7 gonić
srb38vx Opublikowano 13 Lipca 2014 Opublikowano 13 Lipca 2014 tylko niemów ze Mariusz ta swoja padlina próbował takie Q7 gonić Jo gość był twardy ale i tak go ściepałem z drogi
main Opublikowano 13 Lipca 2014 Autor Opublikowano 13 Lipca 2014 tylko niemów ze Mariusz ta swoja padlina próbował takie Q7 gonić Jo gość był twardy ale i tak go ściepałem z drogi nie ciulej że yno Ty. jo jak sie rozkuloł to po manewrach na obu pasach też go zrobiłech. ale fakt chwila go czabyło gonić bo poszliście obaj:kwasny: a sumując facet miał małe dzieci w aucie i jak widzioł co wyprawiomy to obaj wiymy co se pomyśloł i odpuścil
Arturoo Opublikowano 13 Lipca 2014 Opublikowano 13 Lipca 2014 bankowo skuli dzieci nie porozjeżdżał Was ...nie mówcie ,że 200km by postraszyło q7 ---------- Post dopisany at 22:45 ---------- Poprzedni post napisany at 22:44 ---------- jeszcze oba dwa allroady
srb38vx Opublikowano 13 Lipca 2014 Opublikowano 13 Lipca 2014 tylko niemów ze Mariusz ta swoja padlina próbował takie Q7 gonić Main się znaloz przeciwnika citroen c2 :polew::polew::polew::polew:
main Opublikowano 13 Lipca 2014 Autor Opublikowano 13 Lipca 2014 bankowo skuli dzieci nie porozjeżdżał Was ...nie mówcie ,że 200km by postraszyło q7 ---------- Post dopisany at 22:45 ---------- Poprzedni post napisany at 22:44 ---------- jeszcze oba dwa allroady no i jest mistrz ciętej riposty
Rekomendowane odpowiedzi