Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AWT] tuning linki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam..,da mi ktos jakies linki do audi a4 sedana 1997 rok...chce sobie z tunigowac moja furke tylko nie mam pomyslu narazie,,,moze jakies zdiecjia...z gory dzieki

Opublikowano

tu nie ma nic fajnego...lepsze to juz sa na allergo...

:shocked:

Jak znajdziesz cos fajnego, to sie pochwal.. :naughty:

Opublikowano

:nabijasie:

A tak serio.. Wklej coś fajnego jak znajdziesz, chętnie zobaczę, bo te paździochy już mi się przejadły :decayed:

Opublikowano
http://www.allegro.pl/item414013390_audi_a4_a_4_a_4_zderzak_tyl_najtaniej.html niewiem czy takie linki moge tutaj rzucac ale tu jest bardzo fajniutka a4[br]Dopisany: 19 Sierpień 2008, 11:05 _________________________________________________http://www.allegro.pl/item413294641_audi_a4_a_4_b5_progi_komplet_wyprzedaz.html http://www.allegro.pl/item410140724_audi_a4_spoiler_na_klape.html ja mam czerwona a4 i chce ja zrobic tak jak jest ta czerwona
Opublikowano

Kozaki :good::kox:

Ale przemyśl jeszcze sprawę.. :chytry:

Opublikowano

uuuu .. jak tak zrobisz to naprawde bedzie gruba fura

sam bym tak chcial ale chyba nie bede inwestowac tyle w stara b5

:kox:

Opublikowano

:blink::polew:tigra11 chcesz tak robić swoje 1,8? :kox: ja proponuję trochę wyjść na powietrze, pobiegać, nabrać świeżego powietrza... A potem wrócić spokojnie do komputera i poszukać na necie czegoś pod hasłem "wiejski tuning"... jeśli tam Ci się coś spodoba, a coś mi się wydaje że tak :polew: to jeszcze raz wyjdź na powietrze i głęboko oddychaj... potem znowu wracasz do domu siadasz przed kompem, ale wcześniej wracając bierzesz młotek... jeśli znowu spodoba Ci się coś co jest pod hasłem "wiejski tuning" pukasz się tym młoteczkiem w czoło lekko kilka razy, jeśli nie przechodzi... idź do kościoła i się pomódl żeby przeszło :decayed:[br]Dopisany: 19 Sierpień 2008, 12:48 _________________________________________________

przecierz nie bede wszystkiego przegladal...zobaczylem na pierwsze strony i nic ciekawego

:polew::nabijasie::buhaha: Przecież chciałeś linki fotki i nie chce Ci się przeglądać? :polew:

Opublikowano

Nie słuchaj rafalekx-a on zawsze chciał tak zrobić auto, ale jak przywalił spojler na klapę to jego AFN nie mógł ruszyć z miejsca, do tego diody z zegarów tak go oślepiały że nie mógł znaleźć drążka zmiany biegów.. :kox: Ty masz 125ps więc ze spojlerem da radę.. :good:

przecierz nie bede wszystkiego przegladal...zobaczylem na pierwsze strony i nic ciekawego

A komu się chce :decayed: :decayed:

rafalekx mam nadzieję, że rozumiesz.. musiałem :polew::friends:

Opublikowano

:OMG:

to jest moj ulubiony temat

Opublikowano

rafalekx mam nadzieję, że rozumiesz.. musiałem :polew::friends:

:polew: Ten spoiler o którym piszesz odpadł mi przy 280km/h słabo go przymocowałem :decayed: Ale faktycznie gdyby nie on to tych 280 bym nie pojechał, bo bez niego ledwo 210 wyciągam :wallbash: A te diody na zegarach to mi się paliły co tydzień i musiałem wrócić do zwykłych żarówek, ale nie oślepiały mnie aż tak bardzo i nie przeszkadzały w czasie jazdy bo zawsze zakładałem maskę spawacza z tą szybką z filtrem :polew:

A tak serio to jeszcze nie widziałem dużego spoilera w avancie... :mysli::polew:

Nosfer może nie zawsze chciałem zrobić tak auta, ale jak miałem 5 lat to z klocków Lego różne cuda robiłem :polew::wink4:

Opublikowano

:offtopic::bla::spam::ot::closed:

to moja propozycja co do tego tematu

bo do nikad on nie prowadzi ... oprocz do "strefy smiechu"

Opublikowano

http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t10036.0.html;highlight=od+razu+tuning

http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t10047.0.html;highlight=tuning

było se wpisać w szukajce tuning :gwizdanie: i pamiętaj żeby auto sie dobrze prezentowało pod remizą obowiązkiem są diody, neony i stroboskopy ukryte pod dużą ilością szpachli , no i pamietaj o doborze odpowiednich kołpaków żeby auto nie wyglądało śmiesznie

Opublikowano

Znalazlem Tuning Linki:

Rope%20Picture.jpg

Opublikowano

Do dzikuna.... :wallbash: :> a co dla ciebie nie jest wiejskim tuningiem...czy ktos tu mowil o naklejkach czy diodach...ale jezeli caly tydzen sie odklada zeby miec w sobote na benzynke i pojechac z kumplami na jakis festyn to takie glupoty sie wypisuje... :naughty::kox::polew:

Opublikowano

Wiem , że sa rózne gusta ..ale..

Wieś jak ch.. :sick3::polew:

[br]Dopisany: Sierpień 19, 2008, 06:03:18 _________________________________________________

Znalazlem Tuning Linki:

Rope%20Picture.jpg

hehehe :polew: