Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Modyfikacja lamp i halogenow- swiateczna choinka czy pomyslowy mod ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

ja obkleilem folia i wyglada to tak , nad halogenami sie zastanawiam bo czesto wieczorami jezdze i uzywam halogenow , wiec na razie nie modyfikuje :D

IMAG0821.jpg

Opublikowano

Ładnie wyszło :hi:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

wogole mozna latac na zoltych halo ?

Opublikowano
  • Autor

raczej nie mozna

Opublikowano

U nas latają i kontrole mają da się jak się nie cwaniakuje przy kontroli :wink:

Opublikowano
wogole mozna latac na zoltych halo ?

Można, zakazane są żółte mijania. Nie ma słowa o przeciwmgielnych.

DSC08834a_zpsc1420b28.jpg

Na zdjęciu zwykła folia oracal na lampie i halogenie:whistling:

Opublikowano

Ładnie wyszło :hi:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Latać można byle nie za dużo w czasie ładnej pogody bo wtedy na niebieskich lepiej uważać bo przyczepią się że świateł przeciwmgłowe używa się jak widoczność jest ograniczona:decayed:

Opublikowano

jezdzicie na pozycjach czy mijania z halo, ja nie uzywam, bedzie mgla to wlacze, dla mnie taka troche wiocha na halo jezdzic

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

siema. A ja mam pytanie - ori lampy usa też są oklejone/malowane, czy po prostu jest pomarańczowa "wkładka" ?

Opublikowano

Pomarańczowo-żółty odblask w środku lampy

Opublikowano

Jest to dostępne ? Czy ciężki temat ?

Opublikowano

Też miałem w poprzedniej Audi takie połączenie i jak dla mnie fajnie się komponowało. W nowym projekcie też to uwzględnię :D

dsc_04575ykv8.jpg

dsc_0456dhk66.jpg

Opublikowano

a Gwerty jeszcze robi lampy ? bo cos dlugo na forum go nie bylo i nie odpowiada :kwasny: Chyba, ze znacie kogos kto przyciemnia lampy i robi usa ? (nawet samo przyciemnienie wchodzi w gre)

Opublikowano

Robi, robi. A czy któryś z kolegów brał pod uwagę założenie do halogenów żółtych żarówek?

Opublikowano

Szkoda ze nie odpowiada.. :( kontakt telefoniczny w jego profilu jest aktualny ? albo czy ma ktos do niego maila ? Bylbym ogromnie wdzieczny :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam wszystkich.

Jestem nowy na forum i jeżeli źle trefiłem to przekierujcie mnie na odpowiedni temat.

Mianowicie ma do was pytanie odnośnie żarówek. Chodzi mi o to że ma w swojej audi jeszcze zwykłe szklane klosze ale chciał bym sobie założyć żarówki które mnie zainteresowały i widzę że niektórzy je polecają inni zaś odradzają i tu moje pytanie do was. Jakie wybrać?? Dodam że oczekuje od żarówek białego ładnego światła, dobrej widoczności w różnych warunkach atmosferycznych oraz żeby ładnie sie prezentowały na drodze. a to typy żarówek które biorę pod uwagę:

Philips BlueVision ultra ( H1)

Philips X-tremeVision ( h4)

Philips BlueVision ultra ( h4)

Philips X-tremeVision (h4)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam wszystkich.

Jestem nowy na forum i jeżeli źle trefiłem to przekierujcie mnie na odpowiedni temat.

Mianowicie ma do was pytanie odnośnie żarówek. Chodzi mi o to że ma w swojej audi jeszcze zwykłe szklane klosze ale chciał bym sobie założyć żarówki które mnie zainteresowały i widzę że niektórzy je polecają inni zaś odradzają i tu moje pytanie do was. Jakie wybrać?? Dodam że oczekuje od żarówek białego ładnego światła, dobrej widoczności w różnych warunkach atmosferycznych oraz żeby ładnie sie prezentowały na drodze. a to typy żarówek które biorę pod uwagę:

Philips BlueVision ultra ( H1)

Philips X-tremeVision ( h4)

Philips BlueVision ultra ( h4)

Philips X-tremeVision (h4)

Ja mam BlueVision ultra (H7) i jestem zadowolony

• 2 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Też miałem w poprzedniej Audi takie połączenie i jak dla mnie fajnie się komponowało. W nowym projekcie też to uwzględnię :D

dsc_04575ykv8.jpg

dsc_0456dhk66.jpg

U mnie jest tak samo, jeżdżę z żółtymi halogenami już dobre 3 lata i nie ma problemów z kontrolami i przeglądami jeśli są używane zgodnie z przepisami bez pajacowania. Poza tym w niektórych autach wschodu typu Honda, Mazda itd żółte halo są fabryczne.