AudiA4-SG Opublikowano 16 Lutego 2014 Opublikowano 16 Lutego 2014 siemano Możecie mi powiedzieć jak dobrać się do mocowania tylnych amortyzatorów od środka audiolki. Sugestie w postaci zdjęć albo linki, których nie znalazłem mile widziane ... w ogóle, jakakolwiek pomoc mile widziana. Pozdrawiam.
MAT1000 Opublikowano 16 Lutego 2014 Opublikowano 16 Lutego 2014 Wszystko odkręcasz od zewnętrznej strony, jak zajrzysz to zobaczysz co i jak dokładnie. Ja demontowałem u siebie nadkola by mieć łatwiejszy dostęp.
fafnasty Opublikowano 16 Lutego 2014 Opublikowano 16 Lutego 2014 -ściągasz koło -odkręcasz dolną śrubę amorka -odkręcasz 2 śruby górne mocujace amorek na klucz 13 bez demontowania nadkola jak włożysz głowę w nadkole to u góry zobaczysz te 2 śruby jak je odkrecisz to amor wyjdzie:wink: cała operacja z dwoma amorkami maks 1h pracy
POWER-KRIS Opublikowano 16 Lutego 2014 Opublikowano 16 Lutego 2014 Tak bo amor nie siedzi w sprezynie jak przód tylko oddzielnie. Góra przykrecona do poduszki a poduszka uszami do budy na 2 śruby a dół wiadomo. ;-) http://adamexczesci.com/pol_pm_AUDI-A4-B6-1-9TDI-04r-AMORTYZATOR-TYL-53182_2.jpg https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQzx-Ivp5MegIn8pngee0ajCLm56Su8sI7bOUV4RJJNLjWzN_Tk
AudiA4-SG Opublikowano 16 Lutego 2014 Autor Opublikowano 16 Lutego 2014 Co wy mówicie. To taka prosta operacja? A myślałem że będę musiał rozbierać boczki z Tyłu To pocieszyliście mnie w tej sprawie Dzięki
fafnasty Opublikowano 17 Lutego 2014 Opublikowano 17 Lutego 2014 b6 ma bardzo dobre rozwiazanie z tylnymi amorkami szybka akcja
s27 Opublikowano 17 Lutego 2014 Opublikowano 17 Lutego 2014 Ja odkręciłem 2 wkręty z nadkola i lekko odchylałem by mieć lepszy dostęp do górnego mocowania, słaby materiał i można rozerwać
Rekomendowane odpowiedzi