Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Mierniki lakierów jakie polecacie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w tytule można wrzucać opinie na temat mierników z jakimi mieliście do czynienia.. aktualnie szukam czegoś przyzwoitego dla siebie bo mam dość pożyczania od znajomych i ciężko znaleźć jakieś sensowne porady wszędzie reklamują się tylko firmy które chcą zarobić a brak obiektywnych opinii..

---------- Post dopisany at 17:34 ---------- Poprzedni post napisany at 17:29 ----------

MIERNIK TESTER CZUJNIK GRUBOŚCI LAKIERU GL-8s +BAT (3913434326) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Miernik Grubości Lakieru MGR-11-S-AL ALU + BATERIA (3951128516) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Miernik grubości powłoki lakieru warstwomierz OK!! (3917678219) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Miał ktoś do czynienia z tymi miernikami.. ? Nie ukrywam że najbardziej podoba mi się miernik z pierwszego linka bo bardziej zadał by egzamin miernik który sam rozpoznaje rodzaj podłoża..

Opublikowano

Było już o tym dyskutowane.

Szukajka podpowie gdzie.

Opublikowano
  • Autor

Właśnie znalazłem coś ale to są stare wątki i trochę kiepskie mierniki są opisywane lub te zwykłe po 20 - 30zł.. ja szukam czegoś lepszego.. dlatego wrzuciłem jakieś przykładowe aukcje może ktoś miał z nimi do czynienia i mógł by coś podpowiedzieć.. :wink:

Opublikowano

Ja mam ten drugi z 2 lata i jestem zadowolony, znajomy kupił sobie ten trzeci i tez jest ok

Opublikowano

Ja ma ten pierwszy i jest ok.

Opublikowano

ja mam taki i jest ok.zmierzone wiele aut i prawdę mówi:-)

Opublikowano
  • Autor
ja mam taki i jest ok.zmierzone wiele aut i prawdę mówi:-)

Ja też jestem bardzo zadowolony już w ten weekend próbowałem.. znajomy szuka czegoś dla żony i oglądaliśmy jakiś szpachlo wóz.. :grin:

Opublikowano

Czyli rozumiem że brać w ciemno ten. Czy ktoś porównywał je ze sobą ?

Opublikowano
  • Autor

Kolego jak najbardziej polecam.. :thumbup1: do tej pory mierzyłem znajomego a dokładnie tym modelem Miernik grubości powłoki lakieru warstwomierz OK!! (3917678219) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. i powiem Ci że bez porównania oczywiście na plus dla tego z sondą pomimo tego że ten jest dużo droższy.. kilka razy najadłem się wstydu bo pokazywał jakieś głupoty ścinał się i do tego niewygodnie się nim mierzy jeżeli zacznie się ręka chwiać np. na zimnie to już pokazuje głupoty bo ma główkę bardzo małą która musi idealnie przylegać.. a ten który kupiłem mogę śmiało polecić.. :thumbup1:

Opublikowano

Ale siekiery :grin:

Moj ma 20 lat, jest nie wiele większy od grubego pióra i mierzy z dokładnością do jednego mikrona.