wrclaguna Opublikowano 18 Lutego 2014 Opublikowano 18 Lutego 2014 Miał ktos doczynienia z ta marką ? jakies sugestie oraz doswiadczenia ?
tomekhxc Opublikowano 18 Lutego 2014 Opublikowano 18 Lutego 2014 Zawieszenie AP.. Czy warto? - Racingforum - Drag, Drift & Time Attack - Racing Forum tu cos jest na temat gwintu ap ale niewiele
fafnasty Opublikowano 20 Lutego 2014 Opublikowano 20 Lutego 2014 kolega w b6 w avancie lata już 2 sezon mówi że coś bardzo podobnego w pracy do HR którego ma w 2 aucie
Wafel1 Opublikowano 22 Lutego 2014 Opublikowano 22 Lutego 2014 Ja jeżdże w B5 na gwincie AP i jestem zadowolony. Nie jest to jakiś beton, 1BE to też nie jest, ale nie po to kupuję się gwint, żeby auto pływało w zakrętach. Dużo osób go poleca, podobno wkłady są od KW. Taka średnia półka, napewno lepsza od TA czy MTS, a cena nie dużo wyższa. No i koleny plus, że nakrętki zabezpiecza się śrubą imbusową, a nie kontruje się nakrętką (zapiekanie się i trzeba to wycinać). Znajomy w B6 też ma ten gwint i co dziwne, wydaje się nam, że jest u niego troche inna charakterystka, jakby bardziej komforotwa. Nie wiem od czego to zleży, może od wagi auta. W każdym bądź razie, mogę śmiało zawieszenie polecić.
Rekomendowane odpowiedzi