agrabsabi Opublikowano 23 Stycznia 2007 Opublikowano 23 Stycznia 2007 Nie wiecie gdzie mozna dostac mala nakladke na tylna klape do audi a4 b5? wiadzialem takie na b6 ale do b4 nie ma nigdz pomijając fakt pominięcia działu newbie :diabelek: czyli to na co Ci zwrócono wyżej uwagę :diabelek: to o co ci właściwie chodzi :| bo nakładki to do zderzaków występują a na tył może być daszek nosek lub spoiler a wszystko dostaniesz w linku pod moim podpisem :diabel: a wracając do tematu to jeśli chodzi o spoilery na tył auta to uznaję tylko i polecam coś takiego http://www.tuning-zone.pl/?pageid=380&lang=pl&prod_id=6890 chodzi mi o daszek na tylną szybę jest prosty w montarzu, nie ingeruje w strukturę auta i bardzo zgrabnie wygląda po prostu pasuje do audi :564:
Hugo Opublikowano 23 Stycznia 2007 Opublikowano 23 Stycznia 2007 Nie wiecie gdzie mozna dostac mala nakladke na tylna klape do audi a4 b5? wiadzialem takie na b6 ale do b4 nie ma nigdzie Do B5 nie działem nigdzie takiego spoilera jaki jest w B6 na klapie
agrabsabi Opublikowano 23 Stycznia 2007 Opublikowano 23 Stycznia 2007 Do B5 nie działem nigdzie takiego spoilera jaki jest w B6 na klapie nie widziałeś bo nie ma a w b6 to fabryka wypuszcza i to pewnie nie we wszystkich wersjach (ale tego nie wiem) za to jest do omega b wectra b oczywiście i c bmw e36, e46, e39 itp autek :diabel: ogólnie kiszka
Hugo Opublikowano 25 Stycznia 2007 Opublikowano 25 Stycznia 2007 Do B5 nie działem nigdzie takiego spoilera jaki jest w B6 na klapie nie widziałeś bo nie ma a w b6 to fabryka wypuszcza i to pewnie nie we wszystkich wersjach (ale tego nie wiem) za to jest do omega b wectra b oczywiście i c bmw e36, e46, e39 itp autek :diabel: ogólnie kiszka http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&sspagename=ADME%3AB%3AAAQ%3AUS%3A1&viewitem=&item=160058977273 :one:
Gość zdeniu Opublikowano 25 Stycznia 2007 Opublikowano 25 Stycznia 2007 ogolnie zasada jest prosta im większy spoiler tym większy obciach :619:
Gość davido31 Opublikowano 11 Marca 2007 Opublikowano 11 Marca 2007 szukalem na e-bayu roznych gratow do A4 i tak jak napisałeś "gratów"
Rekomendowane odpowiedzi