arcadio7 Opublikowano 18 Lutego 2014 Opublikowano 18 Lutego 2014 Witam, u kolegi podczas cofania pod górkę zaczął dobiegać hałas z silnika w okolicach pompy wspomagania, przy skręcaniu hałas się nasila jak by coś piłowało.Poniżej link z nagranym filmikiem Problem rozwiązany
Labiel Opublikowano 20 Lutego 2014 Opublikowano 20 Lutego 2014 A pochwalisz się co było przyczyną dla innych potomnych którzy trafią na ten wątek?
Duch^ Opublikowano 21 Lutego 2014 Opublikowano 21 Lutego 2014 Właśnie dziś robiłem taki przypadek: Brak płynu wspomagania po tym co słychać z filmu. Przyczyna może leżeć w padniętej maglownicy w której padły uszczelniacze no a jeżeli płyn jest to możliwe że pompa powiedziała dobranoc. Jeżeli płynu nie było i został dolany i wszystko ucichło to podejrzewam walnięte uszczelniacze maglownicy płyn w najbliższym czasie znowu wywali w osłonę.
arcadio7 Opublikowano 22 Lutego 2014 Autor Opublikowano 22 Lutego 2014 Dokładnie, powodem była mała ilość płynu od wspomagania, jeden z przewodów był nieszczelny.
PTER84 Opublikowano 28 Lutego 2014 Opublikowano 28 Lutego 2014 Witam mam pytanko, kupiłem niedawno audi A4 i jak skrecam w lewo to w prawym kole mi coś szumi tak jak by tarło, czy to może być łożysko czy coś z zawieszeniem ?? jak ktoś miał podobny przypadek to prosiłbym o odpowiedź.
Rekomendowane odpowiedzi