marecki1978 Opublikowano 19 Lutego 2014 Opublikowano 19 Lutego 2014 mam problem przy wyłaczonym kluczyku i pozostawieniu auta z włączonym kierunkowskazem pala mi sie swiatła postojowe po obu stronach zamiast po jednej ze stron co moze byc przyczyna?
fecik Opublikowano 19 Lutego 2014 Opublikowano 19 Lutego 2014 Witam, a miałeś tak od początku? Miałem podobnie kiedyś w VW i okazało się że przyczyną była kostka stacyjki.
marecki1978 Opublikowano 19 Lutego 2014 Autor Opublikowano 19 Lutego 2014 zrobiło mi sie tak pare dni temu przy okazji spalił mi sie przełacznik długich,po wymianie go myslalem ze bedzie ok ale nadam mam z kazdej strony pozycje na włączonym kierunku
rollek Opublikowano 19 Lutego 2014 Opublikowano 19 Lutego 2014 Masz automat ktory sam zapala swiatla ?
marecki1978 Opublikowano 19 Lutego 2014 Autor Opublikowano 19 Lutego 2014 nie mam automatu ---------- Post dopisany at 23:40 ---------- Poprzedni post napisany at 23:38 ---------- nie wiem juz czy zabierac sie za kostke stacyjki czy szukac jakiegos przekaznika czy cos w tym rodzaju
Rekomendowane odpowiedzi