Opublikowano 26 Sierpnia 200817 l adaho bo w twoim organizmie wciąż jest tona nikotyny, póki co niezbędne zasoby pobierane są z tych rezerw, jak one sie skończą to Cię zaśsie :polew: może i tak - czyli co, zabijać lodówkę ?? Zabijaj lodówke i przykuj sie kajdankami do kaloryfera Lecą jakieś zakłady kto pierwszy plaster przkleji , alb o zaciumka gumę nikotynową ?
Opublikowano 26 Sierpnia 200817 l DZISIAJ WIELKI DZIEN LUUUZERY STANA SIE PRAWDZIWYMI MEZCZYZNAMI Do zobaczenia na spocie Kupie sobie paczkę czerwonych marlboro, seteczki i będę częstował :polew:
Opublikowano 26 Sierpnia 200817 l czerwonych marlboro, seteczki i będę częstował :polew: Poź..kurna tylko nie setki ..we no kup lepiej zwykłe [br]Dopisany: Sierpień 26, 2008, 10:42:56 _________________________________________________Juz lepsze Nosferyczne Pallmale
Opublikowano 26 Sierpnia 200817 l DZISIAJ WIELKI DZIEN LUUUZERY STANA SIE PRAWDZIWYMI MEZCZYZNAMI Do zobaczenia na spocie Kupie sobie paczkę czerwonych marlboro, seteczki i będę częstował :polew: Juz po całej ceremonii rzucenia, napewno którys wezmie cie na bok gdzies dalej za kolumne pod pretekstem obgadania jakiejs istotnej sprawy zeby se zacmikać
Opublikowano 26 Sierpnia 200817 l Nosferyczne Pallmale :decayed: Zabieram dzisiaj Panią Nosferową na spot - Ona też dzisiaj kończy palić
Opublikowano 26 Sierpnia 200817 l Nosferyczne Pallmale :decayed: Zabieram dzisiaj Panią Nosferową na spot - Ona też dzisiaj kończy palić zabieraj zabieraj... pogadamy...popalimy :gwizdanie:
Opublikowano 26 Sierpnia 200817 l DZISIAJ WIELKI DZIEN LUUUZERY STANA SIE PRAWDZIWYMI MEZCZYZNAMI Do zobaczenia na spocie Kupie sobie paczkę czerwonych marlboro, seteczki i będę częstował :polew: widze że temat Cię wciągnął :gwizdanie: aż za mocno
Opublikowano 26 Sierpnia 200817 l widze że temat Cię wciągnął :gwizdanie: aż za mocno :cool1 Jak to powiedział jeden rolnik: nic do bani :gwizdanie:
Opublikowano 26 Sierpnia 200817 l Nosferyczne Pallmale :decayed: Zabieram dzisiaj Panią Nosferową na spot - Ona też dzisiaj kończy palić Zabieraj ..poznam ..popale sobie ..Twoje Pallmale
Opublikowano 26 Sierpnia 200817 l widze że temat Cię wciągnął :gwizdanie: aż za mocno :cool1 Jak to powiedział jeden rolnik: nic do bani :gwizdanie: nawet nie posądzam
Opublikowano 26 Sierpnia 200817 l Autor DZISIAJ WIELKI DZIEN LUUUZERY STANA SIE PRAWDZIWYMI MEZCZYZNAMI Gościu .... miała matka syna bez zęba ??? :naughty:
Opublikowano 26 Sierpnia 200817 l DZISIAJ WIELKI DZIEN LUUUZERY STANA SIE PRAWDZIWYMI MEZCZYZNAMI Gościu .... miała matka syna bez zęba ??? :naughty: Agresor ci się włącza o fajeczki ? :naughty:
Opublikowano 26 Sierpnia 200817 l jak tak będziecie wszyscy rzucać palenie to koncerny tytoniowe zbankrutują
Opublikowano 26 Sierpnia 200817 l Kurna, myślałem, że będę przed 19:00, ale jestem jeszcze w Radumiu. Będę ok 20:00.
Opublikowano 26 Sierpnia 200817 l Kurna, myślałem, że będę przed 19:00, ale jestem jeszcze w Radumiu. Będę ok 20:00. oj ... nagle się okaże że korek był i ostatniego puffff pufffff trzeba będzie przełożyć na kolejny spot
Opublikowano 26 Sierpnia 200817 l oj ... nagle się okaże że korek był i ostatniego puffff pufffff trzeba będzie przełożyć na kolejny spot :naughty takie cfaniakowanie
Opublikowano 26 Sierpnia 200817 l oj ... nagle się okaże że korek był i ostatniego puffff pufffff trzeba będzie przełożyć na kolejny spot :naughty takie cfaniakowanie własnie - nie ma bata - zaraz wylatuje z firmy i czekam na Ciebie, palisz ostatniego..trudno .. mam nadzieję że lodówkę masz pełną