Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Ogólno Klubowe rzucanie palenia !!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Panowie koniec OT :banned::baseball:

Opublikowano

ja paliłem od 1 klasy technikum przez 5 czy 6 lat .. potem wracając nad ranem z imprezy postanowiłem się przebiec kawałek i ... maskara - plamy przed oczami kaszel i cały ten syf.

Z dnia na dzień rzuciłem i przez 5 kolejnych lat ani jednego aż do wyjazdu integracyjnego z firmy - miał być jeden do piwa a nałóg wrócił ze zdwojoną siłą

od tego weekendu koniec ... soł.... kross fingers :decayed:

Opublikowano

heheheheh

Panowie mieć przed sobą cycatą i zgrabną panne z rozłożonymi nogami i jej nie ciachnąć to jest wyzwanie :polew:

A rzucić palenie to jest jak puścić bąka :naughty: Trzeba tylko sobie w głowie ustawić :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

heheheheh

Panowie mieć przed sobą cycatą i zgrabną panne z rozłożonymi nogami i jej nie ciachnąć to jest wyzwanie :polew:

A rzucić palenie to jest jak puścić bąka :naughty: Trzeba tylko sobie w głowie ustawić :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4:

Przecież Ty nigdy nie paliłeś...... skąd masz doświadczenie ??

Opublikowano

Przecież Ty nigdy nie paliłeś...... skąd masz doświadczenie ??

wystarczy mieć ułożone pod kopułą :cool1:

Opublikowano

adaho Ja zrobiłem podobną głupotę w w ten weekend, przebiegłem się kawałek z psem - dosłownie 100m, jak mnie klata kłuła to poezja :decayed: mroczki przed oczami, zadyszka.. normalnie malina :naughty:

Fingers crossed :>

Moja teściowa nie paliła 6 lat, największy przeciwnik papierosów.. zmarł jej Ojciec, zapaliła jedną sztukę - pali do tej pory 2 razy więcej :decayed: Aaalllleeee co mi tam :tongue4:

To nie jest wyzwanie tylko głupota :polew:

A rzucić palenie to jest jak puścić bąka :naughty:

On to mnie normalnie rozjebuje tymi tekstami :laghing2:

Opublikowano
  • Autor

wystarczy mieć ułożone pod kopułą :cool1:

Ale co ...siano nie wystarczy :polew::wink4:

Opublikowano

heheheheh

widzisz Poziu .. dla nas papieros jest jak za***ista cycata panna z rozłożonymi nogami ... i za każdym razem robimy ciach :decayed:

A po "ciachnieciu" lubimy sobie zapalić :naughty: także wiesz - jak znajdziesz schemat ułożenia tego pod kopułą daj nam znać :good:

Opublikowano

heheheheh

widzisz Poziu .. dla nas papieros jest jak za***ista cycata panna z rozłożonymi nogami ... i za każdym razem robimy ciach :decayed:

A po "ciachnieciu" lubimy sobie zapalić :naughty: także wiesz - jak znajdziesz schemat ułożenia tego pod kopułą daj nam znać :good:

nie znajduję schematu aby porównywać ciachnięcie dobrej panny z zajaraniem szluga :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 21 Sierpień 2008, 15:15 _________________________________________________ale co tam...ja przecież inny jestem :decayed:

Opublikowano

ciachanie to też nałóg - nie masz się czego wstydzić :decayed:

Opublikowano

BARDZO CIEKAWA TEORIA :gwizdanie: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

Dokładnie :) A teraz pomyśl, że 26.08 musisz to rzucić :embarrassed:

Opublikowano

nie no chłopcy...nie wzbudzicie we mnie litości ani współczucia... :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4:

Opublikowano

Co Wy tu w ogóle porównujecie :shocked: :shocked: :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

Przestańcie, bo w końcu wyjdzie na to, że nasze rzucanie palenia to błąd i głupota! :decayed:

Opublikowano

hej, jatez się pod to podpinam,pale już ładnych kilkanaście lat i rzucam tak samo,motywacji mi chyba brakuje,ale kawa lubi dymek a już nie wspomne o piwku,masakra.

Razem może sie uda :good:mam nadzieję

Opublikowano

dzidziuś, :th:

Opublikowano

BARDZO CIEKAWA TEORIA :gwizdanie: :kox: :kox: :kox:

:polew: :polew: :polew:

No, ślepy od urodzenia gada o kolorach :polew:

Nałóg jest nałóg.

Wóda, fajki, koks, bzykanie, czekoladki, onanizm, praca, rezanie fur, Forum itd itp

Nie ma znaczenia o czym gadamy - mechanizm zawsze jest taki sam...

To trochę tak jakbyś np miał zrezygnować z łażenia po pijaku po dachach samochodów :D

Opublikowano

hem..Ja pale od 6 klasy podstawówki . I żałuje że nie nakrył mnie nikt i nie zdzielił po uszach .

Zaczeło sie palić bo każdy palił ..szpan .

Rzuciło sie raz na pare tygodni i nic . Pierwszy poważniejszy stres i powrót do nałogu :thumbdown:

Zdrowie sie pogorszyło , jakieś dziwne kłucie w lewy, boku , serducho czasami szczypie ..

Teraz jestem na etapie że moge nie palić ..tydzien , dwa trzy ..ale kiedy wyjeźdzam gdzieś , lub jestem na spocie ciągnie mnie jak jasna cholera i przegrywam :palacz:

Ale z drugiej strony cięzko jest nie palić do browarka ..albo po sytym obiadku :kox: :kox:

Stress też nie daje walczyćz tym świństwem . :gwizdanie:

Myśle , że pora rzucić to w cholere..raz a dobrze ..definitywnie .. :good:

[br]Dopisany: Sierpień 21, 2008, 11:36:37 _________________________________________________Czymam za was kciuki :decayed:

Opublikowano

raggaman, masz okazję. :cool1: Przyjeżdzaj na spota za tydzień i przygotuj się na to, że będziesz palił ostatniego peta... :)