madeja18 Opublikowano 23 Lutego 2014 Opublikowano 23 Lutego 2014 Witam. Od pewnego czasu mam problem z autkiem. Odpalam auto na zimnym silniku chodzi idealnie, nie szarpie, silnik chodzi równo. Gdy temperatura osiagnie 90 stopni audiczka zaczyna szarpać, nie zawsze, ale czesto jej sie to zdarza. Podłączyłem auto do kompa, i oto nastepujące błedy: 16396 17770 17939 18057 Wymieniłem na początek świece, niestety nie pomogło. Pomożecie rozwiązać ten problem? Czekam na jakieś informacje.
audiss Opublikowano 24 Lutego 2014 Opublikowano 24 Lutego 2014 czy był robiony rozrząd ?? trzy pierwsze tak jak by były problemy z sterowaniem fazami rozrząd 18057 coś z modułem ABS, przewody? Ale niech wypowiedza sie madrzejsi
madeja18 Opublikowano 24 Lutego 2014 Autor Opublikowano 24 Lutego 2014 tak był robiony kompletny rozrzad jakies 4-5miesiecy temu. Zachowywał się tak samo jak przed wymianą, nic go nie szarpało. Objawy takie jak w/w powstały około tydzien temu... Czasami jest tak że jedzie normalnie, a czasami szarpie jakby paliwa nie dostawał. Tak samo i na benzynie,jak i na gazie.
Rekomendowane odpowiedzi