matek93 Opublikowano 24 Lutego 2014 Opublikowano 24 Lutego 2014 Witam, jestem posiadaczem czerwonej a4 z 97 r. Kupiłem je w Opolu, co zdradzają ramki Wyposażenie: 4x el. szyby el. lustra elektryczne i grzane fotele abs, wspomaganie itp ... kilmatyzacja tempomat oryginalna roleta tylnej szyby kierownica z eSy Autko ma silnik 2.8 zestrojone z automatem, bez zmienionej mechaniki. czekam na ciekawe propozycje dot. tuningu mechanicznego jak i wizualnego.
enzo83 Opublikowano 24 Lutego 2014 Opublikowano 24 Lutego 2014 Przede wszystkim zmiana lamp z przodu na te z polifta.Potem ładne koło(najlepiej 18"),gleba i dopieścić lakier.Koledzy z forum naprowadzą cię na resztę modyfikacji:)
matek93 Opublikowano 2 Marca 2014 Autor Opublikowano 2 Marca 2014 Wiem, te lampy są tragiczne. Obecnie poluję na valeo. Niestety kupiłem ją z tymi lampami juz. Obecnie stoi na 16" w planach na sezon są 17 bądz 18 od s4 ---------- Post dopisany at 20:36 ---------- Poprzedni post napisany at 20:08 ---------- Jeśli pogoda się utrzyma to jutro leci polerka. Macie może namiar na kogoś, kto ma na sprzedaz avusy 17 badz 18" ? ---------- Post dopisany 02-03-2014 at 17:36 ---------- Poprzedni post napisany 24-02-2014 at 20:36 ---------- Panowie, przymierzam się do modów mechanicznych silnika. Poradźcie mi od czego z głową zacząc ?
Imker Opublikowano 2 Marca 2014 Opublikowano 2 Marca 2014 jak dla mnie końcówka, lampy Out , poza tym Audiczka ładna , kolork do dopieszczenia, z grilla bym zmył ten czarny mat bo pewno to wizja poprzedniego właściciela , chyba że uderzysz w czerń wtedy go przemaluj jeszcze raz na czarno , podstawa to felunek i jakaś gleba
matek93 Opublikowano 2 Marca 2014 Autor Opublikowano 2 Marca 2014 Lampy zamówione, czekam na dostawe Chodzi mi o mody mechaniczne panowie Poradźcie przy czym pogrzebać na początku
Rekomendowane odpowiedzi