elmer80 Opublikowano 28 Lutego 2014 Autor Opublikowano 28 Lutego 2014 Kupię przekaźnik i zobaczę co z tego wyjdzie. Jak coś pozytywnego to podzielę się wrażeniami:p
matus85 Opublikowano 2 Marca 2014 Opublikowano 2 Marca 2014 Witam koledzy a ja mam pytanie czy za pomocą vaga można coś przestawić aby światła mijania włączały się po uruchomieniu silnika czy zapłonu ? Ja mam zwykły włącznik bez auto. poradźcie cos
kdawid Opublikowano 2 Marca 2014 Opublikowano 2 Marca 2014 Witam koledzy a ja mam pytanie czy za pomocą vaga można coś przestawić aby światła mijania włączały się po uruchomieniu silnika czy zapłonu ? Ja mam zwykły włącznik bez auto. poradźcie cos Nie da się tak żeby włączały się po uruchomieniu silnika, da się tak żeby włączały się po przekręceniu zapłonu. Musisz przestawić w kodowaniu MCE na skandynawię. Poszukaj w wątku o MCE tam są podane kodowania. Tutaj masz link http://a4-klub.pl/uklad-elektryczny-16/all-b6-b7-modul-centralnej-elektryki-wlacznik-swiatel-czujnik-swiatla-clh-138327/
elmer80 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2014 U mnie zawitały bixy od S4 i dzienne w halogenach. Pojawił się jednak problem bo światła mijania nie gasną po wyłączeniu zapłonu. Ktoś miał podobny przypadek? Dodam że kodowania nie zmieniałem i wcześniej na zwykłych lampach światła gasły.
Rekomendowane odpowiedzi