daniel_wwa Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Witam serdecznie. Moje pytanie jest natepujace: czy przy standardowym radiu w mojej audi, jakim jest radyjko Symphony, mozna wyciagnac jakies dzwieki z gornej polki? Mam na mysli zmiane wszystkich glosnikow, wzmaka i jakis subek. Fundusze jakie chce na to przeznaczyc to ok 1500-2000 zl. Z gory dziekuje za wszystkie odpowiedzi, pozdrawiam.
razk Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 w innym poscie w tym dziale jest madra wypowiedz na ten temat ktora zapadla mi w pamiec: "sprzet zagra tak jak jego najgorszy element". napewno domyslasz sie ze ori radia nie sa jak piszesz "z gornej polki" wiec nawet jak wpakujesz kupe kasy w glosniki i wzmak to poleci przez nie dzwiek z przecietnego radia i tak samo przecietny bedzie tego efekt. wiec jesli wymieniac to wszystko. A tak na marginesie to ciezko bedzie to zrobic za ok 2000PLN.
jarko Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 "sprzet zagra tak jak jego najgorszy element". Kolego, zdanie bardzo mądre i ktoś już dawno je wypowiedział Myślę jednak że tu troszke nie pasuje... Kolega ma radio symphony i domyślam się że zwykłe nagłośnienie. Na takim samym radiu robili też nagłośnienie bosse... Czyli da się lepiej Zakładając fundusze jakie mamy do dyspozycji, myślę że wiele zmieni, a radio nie będzie tu najsłabszym ogniewem. Na pewno nie będzie to górna pólka, ale też inwestycja nie pójdzie na marne
daniel_wwa Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Zalezy mi na tym, zeby nie wkladac radia "obcego", ktore juz w jakims stopniu zakloci porzadek w samochodzie Co do systemu BOSE mozna przeczytac wiele opinii i niekoniecznie przychylnych. Oczywiscie zgadzam sie, ze system dobry, ale nie wart swoich pieniedzy (swoja droga za ile mozna nabyc komplet?). To nie moje zdanie, ale wnioski wyciagniete z przeczytanych postow. Rozumiem, ze to co mozna wycisnac z tego radia, da mi naglosnienie wyzej wymienione?[br]Dopisany: 22 Sierpień 2008, 01:35 _________________________________________________Podzwonilem w kilka miejsc i dowiedzialem sie o czyms takim : [http://www.bartex-caraudio.com.pl/product_info.php?products_id=3188] Ktos moze powiedziec zdanie na temat tego urzadzenia?
jarko Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Jeszcze co do systemu bosse to mam właśnie takowy i radio symphony. Gra fajnie, ale jak dla mnie za słabo i myślę go zmienić. Co do kosztów to ktos już wstawiał linka z ceną jak dobrze pamiętam 1000zł.
daniel_wwa Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Dzis na allegro widzialem komplecik za 900zl, wiec jeszcze do przezycia. Jednak postaram sie bardziej zaglebic w temat tych urzadzen z Alpine'a i byc moze sie skusze, chociaz koszty dratycznie wzrosna (ok 5000zl).
Rekomendowane odpowiedzi