Piteros1 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Opublikowano 16 Czerwca 2014 wlasnie o to mi chodzi, bo tez sie przymierzam do podkrecenia, i czy w miare wiekszej ilosci kuni rosnie spalanie, czy tylko w miare stylu jazdy wiec git
pjurzak Opublikowano 16 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2014 Przed czipem go mniej cisnalem ale mysle ze podobnie bedzie bo to nie benzyna ze jak cisniesz to wciagnie duzo wiecej ---------- Post dopisany at 18:24 ---------- Poprzedni post napisany at 18:23 ---------- Piteros1 po czipie powinien ci mniej palic niz przed
Piteros1 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Opublikowano 16 Czerwca 2014 wiem ze mniej bo chipa mialem troche lipnego ale mniej palil, ale kopcil teraz jak ciagnik przy takich temp i wyjeb... kosci i wsadzilem serie
pjurzak Opublikowano 16 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2014 Kolega mial gotowca kupil kosci wlutowal i niby cos lepiej auto szlo niz seria ale kopcil jak stary autobus jak mu gazu wcisnales troche wiecej
Piteros1 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Opublikowano 17 Czerwca 2014 to ja tez te kosci mialem, tak jak mowisz gaz i czarna droga haha
ŁukaszA4 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Wrzuć lepsze foty, do do wykresu to powiem że jest nieźle, tak podciągnąć na sofcie, nie to co 1Z musi się odpychać
Rekomendowane odpowiedzi