Ksiadz Opublikowano 2 Marca 2014 Opublikowano 2 Marca 2014 Witam! Da radę ktoś wyciągnąć kod radia/nawigacji? Nie mam papierów a kupione auto posiada navi. Mam VIN auta oraz numer navi. Z góry dziękuję i pozdrawiam!
junior555 Opublikowano 2 Marca 2014 Opublikowano 2 Marca 2014 Wątpie kolego żebyś kod sobie wygenerował po nr. podlec do dobrego zakładu naprawy rtv i wyciągnął Ci kod z pamięci, parę miesięcy temu płaciłem za to 50 zł.
Tom A4 Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 Po vin coraz trudniej. Z pamięci no problem.
Slawek Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 Witam!Da radę ktoś wyciągnąć kod radia/nawigacji? Nie mam papierów a kupione auto posiada navi. Mam VIN auta oraz numer navi. Z góry dziękuję i pozdrawiam! Jeśli jest to RNS-E, to jest na to ostatecznie łatwy sposób softwarowy. Poszukaj sobie info na ten temat. Wkładasz płytkę i po chwili masz.
Ksiadz Opublikowano 3 Marca 2014 Autor Opublikowano 3 Marca 2014 Tak, jest to RNS-E. Navi w Audi S4 (B6) 2004 rok.
cys Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 Skoro rns-e to wystarczy plytka która pokazuej pin tak jak pisze Slawek Jak coś to gdzieś na dysku jeszcze mam
Ksiadz Opublikowano 5 Marca 2014 Autor Opublikowano 5 Marca 2014 Problem rozwiązany. Dziękuję wszystkim. Szczególnie koledze CYS ;-)
BŁYSK Opublikowano 5 Października 2014 Opublikowano 5 Października 2014 Skoro rns-e to wystarczy plytka która pokazuej pin tak jak pisze Slawek Jak coś to gdzieś na dysku jeszcze mam Witam Kolegę! Jeżeli jest możliwość to prosiłbym o ten program na CD w celu ustalenia kodu do RNS-E Z góry wielkie dzięki
Rekomendowane odpowiedzi