joe Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 Jakis czas temu wymieniłem po czyszczeniu turbo- zawór , wężyki i chodziło dobrze aż do wczoraj nie wiem co to , czy czujnik ciśnienia, gruszka lub może znów do czyszczenia bo turbo wariuje. proszę o diagnozę 11,03 VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM
Marynarz____ Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 na pewno wszystko dobrze podpiąłeś??
joe Opublikowano 4 Marca 2014 Autor Opublikowano 4 Marca 2014 tak, bo wszystko było dobrze przez 4 mies az do dzisiaj cos tam jest nie tak
danielom Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 Log strasznie zrobiony ale wyglada na stojaca geometrie
joe Opublikowano 4 Marca 2014 Autor Opublikowano 4 Marca 2014 wiem o tym ale robiłem go sam , o tej godz nie mam nikogo do pomocy, dziwne ze po 4 miesiącach może być znów to samo
joe Opublikowano 4 Marca 2014 Autor Opublikowano 4 Marca 2014 dziękuje panowie, mieliście racje to prawdopodobnie geometria -- przeciągnąłem auto parę racy do 4 tys i jest lepiej , lecz też widze ze sprzęgło bedzie do wymiany
danielom Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 Bo ? Przeciaganie nic nie da i tak problem wystapi.
joe Opublikowano 4 Marca 2014 Autor Opublikowano 4 Marca 2014 Bo, wydaje mi sie ze juz sie ślizga a raczej to wiem , jak przyjdzie pora to znów bede musiał poświęcić cały dzień aby zrobic z turbo porządek najgorzej to go wyciągnąć
Rekomendowane odpowiedzi