Kazik123 Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 Witam szukuje mi sie wypad w intersach do Torunia i zastanawiam sie czy nie zostac na weekend z żoną Tylko jaki hotel godny polecenia ... Z mojej strony polecam w Kołobrzegu hotel Aquarius, dobra kuchnia, kompleks basenów i dyskoteka na miejscu no i położenie W Gdańsku apartamenty Water Lane, wszystko jw. tylko brak disco ale blisko Motławy W Sopocie to Villa Baltica i apartamenty Mała Anglia. Na kaszebach w lesie Kozi Gród ( byłem kilka razy ) super jedzenie, basen, kręgielnia Teraz wasze propozycje...
winczako Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 Hotel bulwar jest w samym centrum, filmar jest nieco dalej, co nie znaczy daleko. W filmarze jest bdb żarcie, w bulwarze nie jadłem, ale opinie slyszalem rózne - zorganizowane imprezy kiedy jest wiele osób to tez jest dobre, natomiast na co dzień różnie bywa. Z bulwaru jest piekny widok na starówke/ wisłę lokalizacja wiele lepsza. Bulwar ma strefę SPA, z tym,że bez basenu. Filmar chyba nie ma niczego w tym klimacie. Tyle ode mnie. pozdr
Kazik123 Opublikowano 6 Marca 2014 Autor Opublikowano 6 Marca 2014 co jest wszyscy w domu siedzą, pod Stargardem Szczecińskim moge jeszcze polecić Dworek Hetmański, byłem z żoną na rocznice ślubu. Na totalnym pustkowiu ale wystrój i żarcie powala
Kamyk Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 no niestety, u nas to mam wrażenie wszyscy w domach siedzą czemu zresztą nie ma się co dziwić drogi mamy ujowe jak chcesz gdzieś pojechać dalej to pół dnia z okładem schodzi do tego yebane radary co 500 metrów nie ma się co dziwić że ludzie u nas mało jeżdżą po kraju a może mi się tak wydaje, trudno powiedzieć wiem w każdym bądź razie po sobie, jak mam gdzieś jechać, to mnie nosi z wawy wybraliśmy się kiedyś w sudety kolorowe jeziorka i takie tam wracałem 9 godzin jakiś qr** dramat a nie jazda w efekcie mamy to co mamy niemniej jednak, jeśli miałbym coś polecić byłem niedawno w fajnym ośrodku SPA można się na serio zrelaksować, a jak się znajdzie kupon na gruponie itd itp, to w sumie fajnie to wychodzi w pieniądzu ośrodek nazywa się Twardy Dół, jest w okolicach Bydgoszczy, ok. 60 km na płn-zach drugie najczystsze jezioro w Polsce, także latem myślę że tam musi być pięknie do tego las i cisza, zero przemysłu i gospodarstw domowych polecam, szczerze
Śmierć z nieba Opublikowano 8 Marca 2014 Opublikowano 8 Marca 2014 Witaj kolego, Toruń piękne miasto polecam ci hotel copernicus - praktycznie przy centrum, poniżej masz link do groupona: Toruń: Hotel 4* w Sercu Miasta Na kolacje polecam ci Dom Sushi: Toruń - Dom Sushi, generalnie można spacerować po starówce cały dzień, a na wieczór jakiś drink na mieście, pozdrawiam
Kamyk Opublikowano 10 Marca 2014 Opublikowano 10 Marca 2014 niedlugo lece do Sztokholmu ma ktos moze jakies dowiadczenia? nocleg, kluczowy temat cos tam na booking.com znalazlem, ale madrych uwag i wskazowek nigdy za duzo anybody ????
Rekomendowane odpowiedzi