prezesik Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 Witajcie mam mały problem postanowiłem zdemontować tylny zderzak w swoim Avancie i niestety poległem po wykreceniu 4 srub w bagazniku zderzak nie chce sie wysunąć jakaś podpowiedz czego jeszcze nie zrobiłem?
prezesik Opublikowano 5 Marca 2014 Autor Opublikowano 5 Marca 2014 Nie popatrzyłeś w PDF Sam Naprawiam. niestety nie posiadam takiego:( masz jakiegos linka?
Fido Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 Kolego,jest na forum. Wpisz w szukajkę i wyskoczy.
prezesik Opublikowano 5 Marca 2014 Autor Opublikowano 5 Marca 2014 Kolego,jest na forum.Wpisz w szukajkę i wyskoczy. szukałem i szukałem i poległem niestety:(
prezesik Opublikowano 5 Marca 2014 Autor Opublikowano 5 Marca 2014 niestety problem jest z wyczepieniem tego dziadoskiego zderzaka...
Fido Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 Jak już ściągniesz tego PDFa to na 215 i 216 znajdziesz opis. Trzymają zapewne boczne mocowania.
prezesik Opublikowano 5 Marca 2014 Autor Opublikowano 5 Marca 2014 No dokladnie skoro one nie chcą za diabła puścić to pytanie co dalej a nie chce nic urwać
Fido Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 Sprytem i siłą. Proste to to nie jest ale zauważ, że na tych bocznych mocowaniach trzyma się cały zderzak po obu stronach. Trzeba porządnie szarpnąć a nie klepać jak babę po pupie.
prezesik Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Ogarnięte szpachelka dosc twarda i kawałek szmaty podchaczone i wyskoczył sam z zaczepów
Rekomendowane odpowiedzi