MAGIC87 Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 Po rozmowach z kilkoma osobami plan jest na wspólny wyjazd. Moskal +/- planuje byc w częstochowie o 9 Klysek tez chciałby leciec razem. JUBY_P i Adrian tez sa chetni na wspolną podróż. pewnie jeszcze ktos z połnocy bedzie leciał, rok temu tez około 9 było spotkanko na LUK OIL Więc jak reflektujecie? +/- 9 rano w piatek na stacji LUK OIL Czewa
Arkadiush Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 Po rozmowach z kilkoma osobami plan jest na wspólny wyjazd.Moskal +/- planuje byc w częstochowie o 9 Klysek tez chciałby leciec razem. JUBY_P i Adrian tez sa chetni na wspolną podróż. pewnie jeszcze ktos z połnocy bedzie leciał, rok temu tez około 9 było spotkanko na LUK OIL Więc jak reflektujecie? +/- 9 rano w piatek na stacji LUK OIL Czewa My z Wlkp wyruszamy około 4-5 jak zdążymy to podleciemy wraz z ekipa z łodzi
MAGIC87 Opublikowano 5 Marca 2014 Autor Opublikowano 5 Marca 2014 No to wymiara nr telefonów itd... i do dzieła:naughty: z łodzi do czewy to max 1,5 h
Arkadiush Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 No to wymiara nr telefonów itd... i do dzieła:naughty: z łodzi do czewy to max 1,5 h no to coś ogarniemy
Gość Edyta Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 i komu Seba pomożesz w tym roku koło wymieniać jak nie jadę
MAGIC87 Opublikowano 6 Marca 2014 Autor Opublikowano 6 Marca 2014 i komu Seba pomożesz w tym roku koło wymieniać jak nie jadę Moskal strasznie kozaczy:kox: to chyba jemu podrzuce gwozdzie( jak rok temu:decayed: Tobie), tyle ze tym razem nie biore klucza i lewarka:naughty:
klysek Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 i komu Seba pomożesz w tym roku koło wymieniać jak nie jadę ja jebie to w zeszlym roku ktos zmienial kolo ale musialem byc zadzumiony
MAGIC87 Opublikowano 6 Marca 2014 Autor Opublikowano 6 Marca 2014 i komu Seba pomożesz w tym roku koło wymieniać jak nie jadę ja jebie to w zeszlym roku ktos zmienial kolo ale musialem byc zadzumiony Odstaw to ...... bo pozniej luki w pamieci
juby_p Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 Panowie a 10:00 w Częstochowie nie da rady?
MAGIC87 Opublikowano 6 Marca 2014 Autor Opublikowano 6 Marca 2014 Ja jestem w stanie sie dogadać. godzina w tą czy w tą nie robi mi róznicy
Gość Edyta Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 i komu Seba pomożesz w tym roku koło wymieniać jak nie jadę Moskal strasznie kozaczy:kox: to chyba jemu podrzuce gwozdzie( jak rok temu:decayed: Tobie), tyle ze tym razem nie biore klucza i lewarka:naughty: wiedziałam ja jebie to w zeszlym roku ktos zmienial kolo ale musialem byc zadzumiony ty to mnie kłysiu nigdy nie przestaniesz zaskakiwać :polew::polew:
klysek Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 i komu Seba pomożesz w tym roku koło wymieniać jak nie jadę Moskal strasznie kozaczy:kox: to chyba jemu podrzuce gwozdzie( jak rok temu:decayed: Tobie), tyle ze tym razem nie biore klucza i lewarka:naughty: wiedziałam ja jebie to w zeszlym roku ktos zmienial kolo ale musialem byc zadzumiony ty to mnie kłysiu nigdy nie przestaniesz zaskakiwać :polew::polew: no za uj nie pamietam takiej sceny
Gość SpongeBob Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 i komu Seba pomożesz w tym roku koło wymieniać jak nie jadę Moskal strasznie kozaczy:kox: to chyba jemu podrzuce gwozdzie( jak rok temu:decayed: Tobie), tyle ze tym razem nie biore klucza i lewarka:naughty: wiedziałam ja jebie to w zeszlym roku ktos zmienial kolo ale musialem byc zadzumiony ty to mnie kłysiu nigdy nie przestaniesz zaskakiwać :polew::polew: no za uj nie pamietam takiej sceny qr** Klysiu to ja pamietam chyba zapas byl letni
Hesik Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 chetnie rusze z kims razem z katowic/wroclawia/krakowa bo lece caly czas A4 z olszyny na krakow
Rekomendowane odpowiedzi