kylo1991 Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 Witam, pomyślałem że może i ja się pochwale swoim avantem. Zacznijmy od początku Autko to zakupiłem w Maju 2012r. Jest to Audi A4 B5 avant, 1,8 ( ADR ) z 1997r. A4 była przywieziona z Włoch i od pierwszego wejrzenia się w niej za kochałem . Nie stety nie znalazłem zdjęć zaraz po zakupie . Autko jak na swoje lata bardzo mi się spodobało, do konca serwisowane w Vw, przebieg potwierdzony książką serwisową - przy zakupie było 147000km. Wyposażenie ( z grubsza ): - 4 x el. szyby - el. lusterka - klimatronic - 4 x poduszka powietrzna - reg. kierownicy - domykanie szyb - centralny zamek i inne.... Mody zrobione: 1. Reflektory S4 ( BiXenon - Gwery ) 2. Dystanse na tył 20mm 3. Chrom w okół szyb z S4 4. Oryginalne tylne lampy LED ( Bidzio ) 5. Felgi z A8 18" - zrobione 6. Gwintowana zawiecha 7. Przyciemnienie szyb 8. Oryginalny subwoofer z A4 9. Instalacja gazowa 10. Chromowane ringi zegarów 11. Termometr w liczniku 12. Białe kierunki na błotnikach 13. Kierownica z polifta 14. Grill poliftowy Plany: - wymiana rozrządu + wszystkich pasków i napinaczy - 2 din - zwiększenie mocy jak bedzie czym.... - skórzana tapicerka - relingi chrom i znając życie co chwile bedzie coś przychodziło do głowy nowego:grin: W miarę możliwości będe uzupełniał temat No to parę fotek: Jeszcze na 16 Foto na zimówkach Rozpoczęcie sezonu letniego Więcej informacji i zdjęć dodam w wolnym czasie
chudy30 Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 powiem ci że bardzo mi się podoba w takim stanie jak jest i te koło jej pasuje
Imker Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 bardzo zdrowa sztuka koło jak najbardziej na + o ile pamiętam a8 d2 , powiedz kolego masz przedliftowe lampki ( są oddzielnie migacze i reflektory ?? )
kylo1991 Opublikowano 7 Marca 2014 Autor Opublikowano 7 Marca 2014 Kurde foty jakoś dziwnie duże wyszły. Reflektory są dzielone, są to oryginalne z S4 ( Hella ) przerobine przez Gwrtego na bixenon
BartoszQ Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 Bardzo fajnie pasuję jej te koła. Ogólnie zadbana.
slimaczek89rz Opublikowano 11 Marca 2014 Opublikowano 11 Marca 2014 Co to masz za gwint i ile siedzi? Wczoraj obczajałem Twoją audice:decayed: ile masz od ziemi do błotnika, gdzie dorwałes dystanse:grin:to chyba tyle:wink: Na fotach wygląda tak o ta felga, ale w rzeczywistości siadła za***iście:thumbup1:
kylo1991 Opublikowano 13 Marca 2014 Autor Opublikowano 13 Marca 2014 Gwint kupiłem używany FK od kolegi z forum "fafnsty". Wysokości nie mierzyłem ale jest dość nisko czasami nawet za nisko . Dystanse kupiłem w rzeszowie tzn. w firmie Śrubres na górze gość handluje dystansami nowymi, jeszcze na przód delikatne bede kupował . Gdzie obczajałeś?? pod domem?
slimaczek89rz Opublikowano 14 Marca 2014 Opublikowano 14 Marca 2014 Tak, standardowo:D paczalem dopóki panna nie zaczęła dziamac. Ładnie się prezentuje. Dużo lepiej niż na foto. Tak z ciekawości, ile dałeś za gwint i dystanse? Może być PW.
cylit Opublikowano 14 Marca 2014 Opublikowano 14 Marca 2014 fajne alusy masz, co to za "model" jeśli można wiedzieć
kylo1991 Opublikowano 18 Marca 2014 Autor Opublikowano 18 Marca 2014 Są to fele z A8 model chyba D2:wink:
tarq Opublikowano 18 Marca 2014 Opublikowano 18 Marca 2014 ladnie na tym kole gdyby ktos chcial mam takie w oryginale za 800pln z KW juz
Rekomendowane odpowiedzi