Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

"bezwypadkowe" BMW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:shock3::shock3: o ja pierdacze i wez kup auto w dzisiajszych czasach.Z miazgi polak zrobi "salonówke"
Opublikowano

Chłopaki to jest nic:kox::grin:

Dokładnie latem 2012 roku gdy z bratem szukaliśmy dostawczaka natknąłem się w pewnym komisie w Ostrowie na cholernie mocno rozpier@#$e Audi A4 B8 - czarny sedan 3.0tdi. Auto było wygięte jak banan po bocznym uderzeniu w jakieś drzewo. Właśnie przy Nas wciągali ją na blacharnie w celu - jak to powiedział mechanik - "odnowy":decayed::decayed:

I mogę się założyć, że to B8 poszło jako bezwypadek a i może nawet jest na forum:facepalm:

Z własnego doświadczenia wiem, że dobrze wyklepane auto po czołówce jakoś tam się prowadzi ale po bocznym uderzeniu to już napewno nie. to bmw przy tej B8 to kosmetyka - uwierzcie mi:decayed:

Opublikowano

A czasami potrzebne jest takie uwalone tylko jako dawca dokumentów :wink:

Może stoi gdzie komuś w garażu trefne, to co zostało jeszcze na części sprzedadzą a Vin przetransportują do bezwypadka :naughty:

Opublikowano

Takie "bezwypadki" łatwo sprawdzić po VINie. W USA jest prowadzony system CARFAX.

Z forum BMW odezwał się właściciel BEZWYPADKOWEGO BMW :decayed::

" Re: UWAGA OSZUST! WBAVD13566KV07213 E90 325xi

icon_post_target.gifprzez e90 325xi » 09 Mar 2014 18:08

Witam. Jestem właścicielem auta, którego dotyczy ten temat. Chciałbym po krótce opisać moją wersję wydarzeń dotyczącą sprzedaży tego samochodu, a mianowicie: auto zostało przeze mnie sprowadzane ze Stanów Zjednoczonych za pośrednictwem firmy specjalizującej się w tej materii w 2007 roku. Nie byłem poinformowany o tym, że auto może być powypadkowe, w związku z czym przez siedem lat byłem zadowolonym z zakupu użytkownikiem tego pojazdu zupełnie nie świadom, iż auto może być powypadkowe. Co więcej, podczas użytkowania auta nie było żadnych sygnałów, które mógłby świadczyć o tym, że auto faktycznie jest po poważnym wypadku. Samochód prowadzi się znakomicie, przy większych prędkościach przy puszczeniu kierownicy jedzie prosto, a także przy okazji wymiany jednego z wahaczy zawieszenia było wykonane powtórne ustawienie geometrii zawieszenia i wszystkie kąty w zawieszeniu są prawidłowe. Nr VIN podałem w ogłoszeniu specjalnie, aby każdy zainteresowany mógł sprawdzić informacje na temat pojazdu, ponieważ nie miałem nic do ukrycia, a tym bardziej nie miałem świadomości, że auto jest powypadkowe. Od czasu kiedy jestem właścicielem tego auta nie miałem z nim żadnych problemów , nie wliczając w to wymiany elementów eksploatacyjnych oraz kilku drobniejszych usterek. Aby wyjaśnić zaistniałą sytuację w poniedziałek udam się z autem do zakładu blacharskiego w celu sprawdzenia czy faktycznie auto może mieć historię powypadkową oraz na powtórne sprawdzenie geometrii zawieszeniu w celu uzyskania wydruku poświadczającego o jego, jak wierzę, nienagannym stanie. Ogłoszenie w serwisie otomoto.pl zostało usunięte do czasu wyjaśnienia sprawy i po jej rozwiązaniu będzie ponownie wystawione (jeżeli auto faktycznie jest powypadkowe taka informacja zostanie w ogłoszeniu zawarta). W związku z powyższym proszę o nie szykanowanie mojej osoby, nie znając dokładnie całej sytuacji.

Pozdrawiam"

Więcej tu -> BMW-klub.pl • Zobacz temat - UWAGA OSZUST! WBAVD13566KV07213 E90 325xi

Gościu kłamie w żywe oczy :facepalm::doh:

Opublikowano

Koleś ma problem. Ogłoszenie obiegło już chyba wszystkie możliwe fora i strony. Teraz wie, że nie dostanie takiej kasy jaką chce:kox:

Opublikowano

na bank ta beemka jest przekładką,może jakaś część gratów została z tej uwalonej, reszta pewnie z trefnej sztuki które ostatnio giną równie szybko jak nasze audice:naughty:

Opublikowano

i dobrze trzeba tępić takich cwaniaczków najlepiej właśnie w taki sposób informacje z netu nie znikną przez długie lata

Opublikowano

na tym forum BMW jest filmik jak naprawiają bmw, u nas w PL nikt tak by się nie cackał :D dało by się puszeczkę szpachli i poszło

swoją drogą BMW mocno walnięte, myślę też że to jakaś chirurgiczna robota, teraz to dopiero mogą być jaja z tą co jeździ jak okaże się lewizna.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No przecież większość aut sprowadzonych z USA to takie perełki. Wiadomo, w USA auta są tańsze ale to jednak druga strona świata. Bardziej opłaca się kupić wrak za grosze, wyklepać go w Polsce i sprzedać z ładnym zyskiem niż sprowadzać auto w naprawdę dobrym stanie.