daarek1969 Opublikowano 11 Marca 2014 Opublikowano 11 Marca 2014 Witam mam problem z drzwiami od kierowcy ciężko się otwierają i zamykają.Psikałem na zawiasy wd40 i nasmarowałem je smarem ale niewiele się zmieniło.Czy ktoś ma pomysł co z tym fantem zrobić , zawiasów nie chciałbym wymieniać z góry dziękuję.
.Pablo. Opublikowano 12 Marca 2014 Opublikowano 12 Marca 2014 Ciężko się zamyka, chodzi ci o sam moment otwarcia i zamknięcia czy chodzą ciężko w całym zakresie otwierania. Jak chodzi ciężko tylko przy zamykaniu to na 99% opadniete drzwi i zawias do wymiany. Złapie przy uchylonych drzwiach i podnieś do góry jak czujesz luz zawias. Jak chodza ciężko w całym zakresie to ogranicznik do wymiany .
daarek1969 Opublikowano 12 Marca 2014 Autor Opublikowano 12 Marca 2014 Chodzą ciężko w całym zakresie ale ogranicznik jest ok to raczej sworznie je trzymają.Chodzi mi o to czy jest jakiś dobry preparat w spreyu że się popsika i się nasmarują.
.Pablo. Opublikowano 13 Marca 2014 Opublikowano 13 Marca 2014 Weź carchera wymyj ciśnieniem zawisy z brudu potem wd albo coś takiego przez kilka dni lej na koniec przesmaruj i powinno chodzić.
Rekomendowane odpowiedzi