darekef81 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Tez mialem ten problem ale w A5,wzmak zalany i lipa, koszt 800zl naprawa
szwedziu1986 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2014 A gdzie naprawialiście swoje wzmacniacze? Ktoś z okolic Wrocławia mógłby podać namiary? U kilku "magików" już byłem ale niestety nikt nie potrafi pomóc :-( Czas ucieka a w radio cisza...
wrclaguna Opublikowano 23 Czerwca 2014 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Tu masz kolesia co ogarnia Informacje o użytkowniku nav11 - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
szwedziu1986 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2014 OK. Dzięki a ktoś bliżej Wrocka?
wrclaguna Opublikowano 23 Czerwca 2014 Opublikowano 23 Czerwca 2014 OK. Dzięki a ktoś bliżej Wrocka? Szukaj w googlach Popytaj na Spotach Wroclawskich
szwedziu1986 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2014 Z tych co znalazłem w googlach to albo nie chcieli się tym zająć albo nie potrafią, albo olali temat...jak dalej tak będzie to Warszawa
airbob Opublikowano 23 Czerwca 2014 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Podjedź do mnie, popatrzę. Reszta na priv.
Miluch1 Opublikowano 5 Listopada Opublikowano 5 Listopada Witam, mam identyczny problem, po wymianie akumulatora brak dźwięku :/ Nie wiem co sie stało. Proszę o podpowiedz w/s bezpiecznika / przewodu czy wzmacniacza.
Muskel1 Opublikowano 5 Listopada Opublikowano 5 Listopada (edytowane) Podłącz auto pod komputer, wykonaj pełny autoscan i go tu wrzuć. Od tego zaczynamy diagnozowanie. Edytowane 5 Listopada przez Muskel1
Rekomendowane odpowiedzi