proton2 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Minęło sporo czasu od kiedy wstąpiłem w szeregi A4-klub.pl, więc postanowiłem, że i ja się pochwalę czym wożę swój ciężki tyłek Wyposażenie: Silniczek 2,5 V6 TDI o mocy 180KM Manualna 6-biegowa skrzynia biegów Quattro ABS, ESP, EDS Dwustrefowa klima Elektrycznie sterowane wszystkie szyby Elektrycznie sterowane, składane i podgrzewane lusterka Skórzana 3-ramienna kierownica 6 poduszek powietrznych Elektryczna regulacja odcinka lędźwiowego w siedzeniach Podłokietnik Oryginalna instalacja audio - głośniki we wszystkich drzwiach + sub w bagażniku itd. myślę, że w miarę seria, więc nie ma co się rozwodzic Kolorek: Atlas grey metalic Z planów na razie dołożony RNS-E oraz wymienione wycieraczki na ten nowy typ Aero. Dalsze plany (nie wiem w jakiej kolejności ): Tylne lampy LED Wymiana listw ozdobnych na carbon Fele 17" S-Line - felunek jednak inny - TOMASON TN4 8,5x18" ET 40, opony 235/40/18 może lekki wirusik no i autko dostało wirusika od Rogalottiego, wykresik poniżej Mody wcześniej nie planowane: wymiana wzmaka audio na Bose dołożenie tempomatu wymiana kierownicy na multifunkcyjną z B7 dołożenie modułu Bluetooth uruchomienie SDS w RNS-E Wykresik z hamowni: Fotki: Mała sesyjka - wiosna 2009. Zmienione kółka na Tomasony TN4 8,5"x18 opony 235/40/R18 Fotki są autorstwa mojego przyjaciela, znakomitego fotografa. Polecam jego stronkę http://www.cyfrowefoto.net
maki Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Ladne cacko w srodku git z zewnatrz cos pomuslisz :gwizdanie:
mcm Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 ładna furka, a jak ci się sprawuje V6, zadowolony jesteś ??
Gość Trzeniu Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 piękna foty :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: autko bardzo ładne , fele bym tylko zmienił
proton2 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2008 ładna furka, a jak ci się sprawuje V6, zadowolony jesteś ?? V6 chodzi wyśmienicie. Od początku chciałem miec auto z tym silnikiem Jestem z niego bardzo zadowolony Jedyna usterka jaka mnie dopadła to pad czujnika ciśnienia doładowania. autko bardzo ładne , fele bym tylko zmienił Fele będą zmienione . Dużo tego i ciężko mi się zdecydowac, ale najprawdopodobniej będą to takie jak ma miron78 w swojej B6.
truckmaniac Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 ładniutka. U siebie tez planuję na początek RNS-E, no i felunek. Nie pamietam u kogo widziałem, ale zaje... są Nuvolari
rav Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Auto prezentuje się Sprawdz stan wałków rozrządu bo to podobno najsłabszy element w silnikach AKE i nie tylko. Możesz o tym poczytać TU: [b6 AKE] Wycierające się wałki http://www.a4-klub.pl/smf/b6_ake_kiedy_wymieniac_walki_rozrzadu-t8586.0.html;
arson15 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Auto prezentuje się Sprawdz stan wałków rozrządu bo to podobno najsłabszy element w silnikach AKE i nie tylko. Możesz o tym poczytać TU: [b6 AKE] Wycierające się wałki http://www.a4-klub.pl/smf/b6_ake_kiedy_wymieniac_walki_rozrzadu-t8586.0.html; Nie strasz kolege, jeśli kupil V6 to nie jednego posta przeczytal, Gratulacje niech służy jak najdlużej
proton2 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Dokładnie jak pisze arson - wałki sprawdzone, są Hydraulika i odma wymieniona razem z rozrządem. Motul X-Cess 8100 w silniku
arson15 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Hydraulika i odma wymieniona razem z rozrządem. Motul X-Cess 8100 w silniku też tak podszedłem do sprawy jak kupiłem V6, teraz nic tylko jeździć
jogi1978 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Super wózek ,prawie taki sam jak mój :> jak szukasz ledy na tył to tylko od waskipl sam mam takie sprawdź , bo chyba mamy taki sam kolor nadwozia. :good:
Piechol Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Bardzo ładny Avancik i zdjęcia też dają radę powiedz mi kolego jakie ET mają te felgi? może być na PW
proton2 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Bardzo ładny Avancik i zdjęcia też dają radę powiedz mi kolego jakie ET mają te felgi? może być na PW Przyznam, że nie wiem. Sprawdzę jutro i dam znac.
Piechol Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Sprawdzę jutro i dam znac. byłoby super bo może sprawie sobie takie do mojego klekota na zimę
Flyer Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Kolega strzelil ladne zdjecia i wszyscy sie zachwycaja... a auto - zwyczajne B6 Tylko motorek fajny
proton2 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Kolega strzelil ladne zdjecia i wszyscy sie zachwycaja... a auto - zwyczajne B6 Tylko motorek fajny Dokładnie jak piszesz, zwykły dupowóz Jak większość tutaj chciałem się po prostu pochwalić A silniczek fakt - malina @Piechol Te fele mają ET 42, dokładne oznaczenie 7Jx16Hz ET42
truckmaniac Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Dokładnie jak piszesz, zwykły dupowóz No co Ty. O niezwykłości tego wozka świadczy
Piechol Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 @Piechol Te fele mają ET 42, dokładne oznaczenie 7Jx16Hz ET42 :notworthy:
proton2 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Mały update. Założyłem nowe fele - Tomason TN4 18". Póki co nie planuję obniżenia.
paulo77 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Mały update. Założyłem nowe fele - Tomason TN4 18". Póki co nie planuję obniżenia. Furka spoko No i witam w klubie Tomason'ów, u mnie też się kręcą tyle, że TN6 :>
Rekomendowane odpowiedzi