maro82 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Hej tak w skrocie,,a4 b6 1.8t 190ps wersja s-line . w srodku jak w s-laine na zewnatrz jak s-line :> to co zmienilem; lusterka ,sciemnione przednie szyby (tylne juz byly) xenon ,nowe felgi 18" gumy 225-30R18.Filtr stozkowy basowy karbowany i obudowa na silnik tez karbon. Modyfikacje? multi sie niebardzo do tego nadaje
Tas2die4 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Wiecej zdjec, srodka tez. Ogolnie bardzo pozytywnie
carnivore1 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Oj ładna ładna, na prawdę robi kozackie wrażenie ale jak byś coś jeszcze zmieniał, to radzę zalożyć satynowe obudowy na lusterka (bo teraz jest z tego co widzę chrom) i ewentualnie bixenony z czarnym środkiem... czekamy na więcej fotek zewn. i wewn. Pogratulował...
Czajeno Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Robi wrażenie, S-line jest świetny gratulacje!
Pucek Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 rzuć lepszym opisem, no i wstaw lepsze foto, ale wszytsko fajnie tylko jak dla mnie te felgi jakieś małe się wydają no i mi się wzór nie podoba, kwestia gustu
Młody Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Jest dobrze felgi małe troszkę może to zdjęcie lepsze fotki wstaw i srodek tez aha grill od S4 mi sie nie podoba w s line
Rekomendowane odpowiedzi