Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Avant przyszłości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sedaniki zawsze mialy to cos czego brakuje kombiakom :D ale z tym audi to troszke przesadzili :|

Opublikowano

do najbardziej pojemnych avantow to to nie nalezy :053: dobrze ze uwielbiam sedany moze tego nie spitola :one:

Opublikowano

bardzo futurystyczny..podoba mi się :diabel2: ...i tak nie będę tego produkować :/

Opublikowano

dla mnie 300C kombi/Magnum to piekne auta, tak samo jak ten Avancik - poezja!! niesamowicie podobaja mi sie auta w tym stylu.

Opublikowano
dla mnie 300C kombi/Magnum to piekne auta, tak samo jak ten Avancik - poezja!! niesamowicie podobaja mi sie auta w tym stylu.

może i tak, ale nie jest to styl Audi :506:

Opublikowano

O, takie spokojnie pro rodzinne kombi :a4fan: :027:

Ogolnie bryla nadwozia dla mnie jest ok, ale detale sa zdecydowanie przerysowane juz.

Opublikowano

Nie jest tak źle

Opublikowano
ogólnie bardziej podobają mi się avanty niż sedany Audi, ale przyszłość z tego co widzę jest tragiczna

Koledzy pisane było przez Rob-a że avanty sie bardziej podobają a nie sedany. Tez popieram...są o wiele bardziej praktyczne no i moim zdaniem ładniejsze na przykładzie najnowszego modelu audi A6 avant jest o wiele ładniejszy od sedana. Piekniejsza, bardziej przyklejona do asfaltu sylwetka..piekniejsze tylne swiatła w avancie oczywiscie. moim zdeniem audi A4 avant to najpiekniejszy kombiak w tej chwili na rynku Polskim. Sam osobiscie przygotowuje sie do zakupu audi A4 avant 3.0 TDI i nie kupił bym wersji A4 sedan mając do wyboru avant w tym momencie. Natomiast zgadzam sie z wami że audi avant z 2015 roku jest kopią Chrysler 300 który kompletnie mnie się nie podoba i wierzę że audi nigdy tak aż nie zbłądzi.

Opublikowano

Djcosmo

-> http://www.a4-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=5082 regulamin

-> http://www.a4-klub.pl/forum/viewforum.php?f=3 newbie

;)

Mi osobiscie avanty sie nie widza :D /polska mowa bardzo latwa/ ale kazdy ma swoje zdanie ;)

Z matury miałem 5 a Ty kolego? Biorąc pod uwagę Twoje: "Nie jest tak tragicznie mi sie podoba, ale to dopiero w 2015 do tego czasu wsio sie zmieni"

Mi osobiscie avanty sie nie widza /polska mowa bardzo latwa/ ale kazdy ma swoje zdanie

Myślę że miałeś co najwyżej 3 wiec nie wypowiadaj sie w kwesti mojej gramatyki i stylu pisowni:fuckyou2:

Spróbuj pisać na dużym kacu

Przepraszam za swoje zachowanie, juz sie to nie powtórzy :P

Ale o co chodzi to nie wiem :diabel:

Opublikowano

mmm piekne :D bardzo mi sie podoba :D

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...