Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B7] CUBROWÓZ B7 3,0 TDI Q S-line

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

i to jest własnie to co mnie boli..... dramatu nie ma hehehhe ale na komforcie strata jest bardzo duza :wallbash

Zmieniaj, za nisko jest .... tak jak oniak pisal wyglad wygladem , ale ma byc komfort taki jaki byl :good:

Opublikowano

dobrze jest :good:

twardym trzeba być,nie miętkim :kox:

Opublikowano

O kurde po calosci pojechales :) Ale da sie z tym jezdzic - 50 po miescie :) Uwazaj na progi bo pewnie nie przejedziesz przez nie jesli bedziesz mial kogos w aucie :) Aha i w galeri kazimierz ciezko ci bedzie wyjechac na ten Wasz dach hehe. Powolna jazde nadrobisz wygladem :) A za to na autostradach albo prostych drogach bedzie wymiatac :)

Opublikowano

O kurde po całości pojechałeś :) Ale da sie z tym jeździć - 50 po miescie :) Uważaj na progi bo pewnie nie przejedziesz przez nie jeśli będziesz mail kogoś w aucie :) Aha i w galeri kazimierz ciężko ci będzie wyjechać na ten Wasz dach hehe. Powolna jazdę nadrobisz wyglądem :) A za to na autostradach albo prostych drogach będzie wymiatać :)

Spoko da radę :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

O kurde po calosci pojechales :) Ale da sie z tym jezdzic - 50 po miescie :) Uwazaj na progi bo pewnie nie przejedziesz przez nie jesli bedziesz mial kogos w aucie :) Aha i w galeri kazimierz ciezko ci bedzie wyjechac na ten Wasz dach hehe. Powolna jazde nadrobisz wygladem :) A za to na autostradach albo prostych drogach bedzie wymiatac :)

zawiecha

przód - 35 mm chyba znam przyczyne dlaczego tak bardzo poszło w dół....spręzynki sa z siwka Poziowatego a On ma silniczek benzynowy 1,8 T :gwizdanie:

tył - 30 mm

o dziwo daje rade na progach :naughty:

Opublikowano
A za to na autostradach albo prostych drogach bedzie wymiatac smiley

Taaaa, zrobilem w 4 osoby i bagaże 8 tyś km , dwie opony tylne do wywalenia druty wylazły , dwa amory rozwalone,nadrobił że uj

spręzynki sa z siwka Poziowatego a On ma silniczek benzynowy 1,8 T

Bardzo rozsądnie.

Opublikowano
  • Autor

Bardzo rozsądnie.

:embarrassed:

Opublikowano

Co ? z 4 cylindrówki PB do 3 litrówki TDI ? uuuuu grubo :evil:

Opublikowano
  • Autor

Co ? z 4 cylindrówki PB do 3 litrówki TDI ? uuuuu grubo :evil:

:gwizdanie: :decayed:

Opublikowano

Poziek ma wyprzedaż teraz jak w MM , nie wypada nie skorzystać :decayed:

Opublikowano

Cuber troszkę przesadziłeś tym razem :evil:

Pojezdzisz chwilę po naszych drogach to po jakimś czasie zmienisz zawias bo będzie Ci brakowało komfortu :wink4:

Co nie zmienia faktu ze wygląda :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

tak samo siedziało u mnie :decayed:

:tongue4::decayed:

Opublikowano
  • Autor

a u Oniaka wyżej jest :gwizdanie:

Opublikowano

a u Oniaka wyżej jest :gwizdanie:

ciutke wyżej...ale auto Oniaka i Adasia to wogóle jakies lewe są :naughty::decayed:

Opublikowano
A za to na autostradach albo prostych drogach bedzie wymiatac smiley

Taaaa, zrobilem w 4 osoby i bagaże 8 tyś km , dwie opony tylne do wywalenia druty wylazły , dwa amory rozwalone,nadrobił że uj

WoW. To konkretnie u mnie naszczescie nic takiego sie nie podzialo ;) Tez nie tak dawno zalorzylem -35/-35 i tyl siedzi wysoko a przod spadl mocno. 4 osoby i kazdy prog zachacze;/ Cuber pojezdzisz zobaczysz jak bedziesz o wszystko wadzil to sobie zmienisz te sprezynki ;]

Opublikowano

zawiecha

przód - 35 mm chyba znam przyczyne dlaczego tak bardzo poszło w dół....spręzynki sa z siwka Poziowatego a On ma silniczek benzynowy 1,8 T :gwizdanie:

tył - 30 mm

o dziwo daje rade na progach :naughty:

dalatego :) zobaczymy ile wytrzymają amorki :gwizdanie:

Opublikowano

I ciekawe jak to będzie w zimę. W taką ze śniegiem i nie zawsze odśnieżonymi drogami ... :mysli:

Opublikowano

myslałem ze to zart ... ale to prawda .... :doh1:

Opublikowano
  • Autor

dzieki Spankey :gwizdanie:

PANOWIE OŚWIADCZAM IŻ AUDIKA STOI W ASO wrcam do -20 seria :decayed:

[br]Dopisany: 04 Listopad 2008, 09:44_________________________________________________a wiec SPRĘZYNKI przód -35 mm i 30 mm Tył są do sprzedania info= > POZIEK

Opublikowano

dzieki Spankey :gwizdanie:

PANOWIE OŚWIADCZAM IŻ AUDIKA STOI W ASO wrcam do -20 seria :decayed:

[br]Dopisany: 04 Listopad 2008, 09:44_________________________________________________a wiec SPRĘZYNKI przód -35 mm i 30 mm Tył są do sprzedania info= > POZIEK

:good: