Opublikowano 3 Listopada 200817 l i to jest własnie to co mnie boli..... dramatu nie ma hehehhe ale na komforcie strata jest bardzo duza :wallbash Zmieniaj, za nisko jest .... tak jak oniak pisal wyglad wygladem , ale ma byc komfort taki jaki byl
Opublikowano 3 Listopada 200817 l O kurde po calosci pojechales Ale da sie z tym jezdzic - 50 po miescie Uwazaj na progi bo pewnie nie przejedziesz przez nie jesli bedziesz mial kogos w aucie Aha i w galeri kazimierz ciezko ci bedzie wyjechac na ten Wasz dach hehe. Powolna jazde nadrobisz wygladem A za to na autostradach albo prostych drogach bedzie wymiatac
Opublikowano 3 Listopada 200817 l O kurde po całości pojechałeś Ale da sie z tym jeździć - 50 po miescie Uważaj na progi bo pewnie nie przejedziesz przez nie jeśli będziesz mail kogoś w aucie Aha i w galeri kazimierz ciężko ci będzie wyjechać na ten Wasz dach hehe. Powolna jazdę nadrobisz wyglądem A za to na autostradach albo prostych drogach będzie wymiatać Spoko da radę
Opublikowano 3 Listopada 200817 l Autor O kurde po calosci pojechales Ale da sie z tym jezdzic - 50 po miescie Uwazaj na progi bo pewnie nie przejedziesz przez nie jesli bedziesz mial kogos w aucie Aha i w galeri kazimierz ciezko ci bedzie wyjechac na ten Wasz dach hehe. Powolna jazde nadrobisz wygladem A za to na autostradach albo prostych drogach bedzie wymiatac zawiecha przód - 35 mm chyba znam przyczyne dlaczego tak bardzo poszło w dół....spręzynki sa z siwka Poziowatego a On ma silniczek benzynowy 1,8 T :gwizdanie: tył - 30 mm o dziwo daje rade na progach
Opublikowano 3 Listopada 200817 l A za to na autostradach albo prostych drogach bedzie wymiatac smiley Taaaa, zrobilem w 4 osoby i bagaże 8 tyś km , dwie opony tylne do wywalenia druty wylazły , dwa amory rozwalone,nadrobił że uj spręzynki sa z siwka Poziowatego a On ma silniczek benzynowy 1,8 T Bardzo rozsądnie.
Opublikowano 3 Listopada 200817 l Autor Co ? z 4 cylindrówki PB do 3 litrówki TDI ? uuuuu grubo :gwizdanie:
Opublikowano 3 Listopada 200817 l Cuber troszkę przesadziłeś tym razem Pojezdzisz chwilę po naszych drogach to po jakimś czasie zmienisz zawias bo będzie Ci brakowało komfortu Co nie zmienia faktu ze wygląda :kox:
Opublikowano 3 Listopada 200817 l tak samo siedziało u mnie a u Oniaka wyżej jest :gwizdanie: ciutke wyżej...ale auto Oniaka i Adasia to wogóle jakies lewe są
Opublikowano 4 Listopada 200817 l A za to na autostradach albo prostych drogach bedzie wymiatac smiley Taaaa, zrobilem w 4 osoby i bagaże 8 tyś km , dwie opony tylne do wywalenia druty wylazły , dwa amory rozwalone,nadrobił że uj WoW. To konkretnie u mnie naszczescie nic takiego sie nie podzialo Tez nie tak dawno zalorzylem -35/-35 i tyl siedzi wysoko a przod spadl mocno. 4 osoby i kazdy prog zachacze;/ Cuber pojezdzisz zobaczysz jak bedziesz o wszystko wadzil to sobie zmienisz te sprezynki ;]
Opublikowano 4 Listopada 200817 l O kurde po calosci pojechales Ale da sie z tym jezdzic - 50 po miescie Uwazaj na progi bo pewnie nie przejedziesz przez nie jesli bedziesz mial kogos w aucie Aha i w galeri kazimierz ciezko ci bedzie wyjechac na ten Wasz dach hehe. Powolna jazde nadrobisz wygladem A za to na autostradach albo prostych drogach bedzie wymiatac zawiecha przód - 35 mm chyba znam przyczyne dlaczego tak bardzo poszło w dół....spręzynki sa z siwka Poziowatego a On ma silniczek benzynowy 1,8 T :gwizdanie: tył - 30 mm o dziwo daje rade na progach dalatego zobaczymy ile wytrzymają amorki :gwizdanie:
Opublikowano 4 Listopada 200817 l I ciekawe jak to będzie w zimę. W taką ze śniegiem i nie zawsze odśnieżonymi drogami ...
Opublikowano 4 Listopada 200817 l spręzynki sa z siwka Poziowatego a On ma silniczek benzynowy 1,8 T myslałem ze to zart ... ale to prawda .... :doh1:
Opublikowano 4 Listopada 200817 l Autor spręzynki sa z siwka Poziowatego a On ma silniczek benzynowy 1,8 T myslałem ze to zart ... ale to prawda .... :doh1: dzieki Spankey :gwizdanie: PANOWIE OŚWIADCZAM IŻ AUDIKA STOI W ASO wrcam do -20 seria [br]Dopisany: 04 Listopad 2008, 09:44_________________________________________________a wiec SPRĘZYNKI przód -35 mm i 30 mm Tył są do sprzedania info= > POZIEK
Opublikowano 4 Listopada 200817 l spręzynki sa z siwka Poziowatego a On ma silniczek benzynowy 1,8 T myslałem ze to zart ... ale to prawda .... :doh1: dzieki Spankey :gwizdanie: PANOWIE OŚWIADCZAM IŻ AUDIKA STOI W ASO wrcam do -20 seria [br]Dopisany: 04 Listopad 2008, 09:44_________________________________________________a wiec SPRĘZYNKI przód -35 mm i 30 mm Tył są do sprzedania info= > POZIEK