Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Niedziałająca klimatyzacja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. mam niedziałająca klimatyzacje i aucie. Gdy wejdę w pozycję 60C to wyswietla mi sie temperatura -59oC a jak w pozycję 60C to -48oC. Chce sprzdedac auto i nie wchodzic w koszty i chce jakos oszukac system. Czy jest opcja podłaczenia sygnałów 59C i 60C na przykład do 58C ?

Opublikowano

Powiedz kupującemu ocb, a nie kombinujesz :facepalm: albo napraw. Nie ma żadnej opcji przełączenia.

Opublikowano

Chcesz oszukać system czy kupującego. Powiedz klientowi co jest i opuść cenę a nie kombinuj. A najlepiej udaj się do speca od klimy i napraw.

Opublikowano

Wyglada to na objawy uszkodzenia czujnika zwenetrznego racja koledzy nikt nie chce byc oszukiwany forum polega na pomaganiu w naprawach a nie na oszukaniu kogoś w sprawie auta kompletnie jest to bez sensu

Opublikowano
  • Autor

Wie ktoś może jest ten czujnik G109 ?

Opublikowano

kolego narobisz mostków obejść, swoich patentów i sprzedasz auto. Robiłem takiego denata wszystko jest inaczej jak w serii a sprzedający lub jego mechanik musieli mieć ułańską fantazję, szkoda ze zaczęło wszystko wyłazić po 2 latach, coś się zwali i nie idzie dojść co do czego.

Wolałbym kupić zepsutego, niż teraz dochodzić co? jak? i dlaczego?

Opublikowano
  • Autor
kolego narobisz mostków obejść, swoich patentów i sprzedasz auto. Robiłem takiego denata wszystko jest inaczej jak w serii a sprzedający lub jego mechanik musieli mieć ułańską fantazję, szkoda ze zaczęło wszystko wyłazić po 2 latach, coś się zwali i nie idzie dojść co do czego.

Wolałbym kupić zepsutego, niż teraz dochodzić co? jak? i dlaczego?

No dobrze wiec chce naprawic i pytam gdzie sa poszczególne czujniki.

Opublikowano

Sprawdz tą stronę, to forum passata jest zdjęcie czujników Climatronic Nie Działa

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Wstawiłem czujnik temperatury zewnętrznej i w pozycji 60C mam juz odpowiednia temperature lecz klima dalej nie dziala. W pozycji 58C jest temperatura -56oC a w 55C (Temperatura zewnętrzna (otoczenia), w oC lub oF potwierdzona na panelu sterownika klimatyzacji ) temperatura skacze miedfzy -2oC a -10oC. Czy te skoki temperatury w 55C są spowodowane uszkodzeniem czujnika z pozycji 58C ?