Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Różnice lotka na klape s4 s-line

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Opublikowano

Lukasz daj sobie z tym spokuj.... ja kupiłem z tej trzeciej aukcji... laminat i po jakims czasie wyskoczyły bąbelki pod lakierem.... ale fart chciał i kupiłem za 200pln ori s-line i poszła zamianka:D... jak chcesz to ci sprzedam ten mój stary za 80+kw jest do odratowania ale nie obiecuje ze znowu nie spryszczy.... u mnie w wątku masz fotki jak wyglądał laminat a jak ori s-line

Opublikowano

jak juz kupowac to ori te z tworzywa zalezy jak trafisz ale idealnie spasowany raczej nie bedzie, jak cos mam ori na sprzedanie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja u Siebie kupowałem 2 lata temu od sprzedawcy z linku nr 2 - nic się z nią nie dzieje, dobrze wymalowana i zamontowana służy dzielnie :wink:

posadzona jest na kleju do szyb firmy Wurtz

Opublikowano

Witam, a czy ten spoiler wymiarami pasuje do a4 B7 (sedan) ?

Opublikowano

Pasowało by przymierzyć :wink: ale wg mnie w B7 warto poszukać klapy tylnej s-line bo jest śliczna :jerk:

---------- Post dopisany at 08:55 ---------- Poprzedni post napisany at 08:51 ----------

Pokrywa bagażnika - klapa Audi A4 S4 B7 S-LINE (4105622565) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. :kox:

ewentualnie USA

AUDI A4 B7 KLAPA TYLNA TYL BAGAZNIKA SEDAN S-LINE (4060696271) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

sa jeszcze inne lotki, ktore bardziej agresywnie wygladaja... Rieger, Ms Design itd

aby byla jasnosc nie sa to zadne laminaty :facepalm::grin: lecz dokladnie ta sama jakosc jak ori :wink:MS Design mozesz kupic w kazdym salonie Audi :wink:

Opublikowano

Odnawiam zapytanie jak to w końcu jest są widoczne różnice między lotkami s4 a s-line jeśli ktoś może jakieś fotki wrzucić

Opublikowano

Lotka S4 jest masywniejsza - szersza w porównaniu z s-line, patrząc na klapę z góry s4 jest szerokości lampy, s-line zajmuje jej o połowę mniej

Opublikowano

nie do końca połowe szerokości lampy ,patrząc z tyłu na lotkę-tak jak leży na aucie s line się zwęża w lewo i w prawo,środkiem jest wyraźnie wyższa i bardzie wysunięta w tył niż S4,co tu dużo pisać S4 jest ładniejsza i tyle :decayed:

Opublikowano

to prawda lotka S4 jest ladna choc przyznam, ze bardziej odpowiada mnie MS Design

ktora jest jeszcze bardziej agresywna :decayed:

MS Design

237_210720112905.jpg

473_2013_03_14_2853.jpg

666_2013_03_14_2889.jpg

198_687554.jpg

115_080820113117.jpg

477_2013_03_14_2900.jpg

Opublikowano

Fotek nikt nie ma jak to wygląda na avancie :decayed:

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

jak juz kupowac to ori te z tworzywa zalezy jak trafisz ale idealnie spasowany raczej nie bedzie, jak cos mam ori na sprzedanie

Witam, masz jescze do sprzedania spojler ori?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

idzie gdzieś kupić taką lotkę do Avanta ( jak na focie) gdzieś u nas w kraju??? ma ktoś numer ori ???

Edytowane przez kawowy19

Opublikowano

idzie gdzieś kupić taką lotkę do Avanta ( jak na focie) gdzieś u nas w kraju??? ma ktoś numer ori ???

przecież masz tam podany nr jak byk...

Opublikowano

faktycznie nie zauważyłem :wink:... 8ED0716409AX

a taki nr to z czego jest 8E9 827 933 A GRU ?

to jest numer ori audi?

ok już znalazłem to ori audi

a pytanie mam. Jak jest mocowany ori daszek??? Klej? czy jakieś śruby

Opublikowano

Śruby i taśma dwustronna

Opublikowano

Mam AVANTa i wiem że ori najalepszy ale ciężko dostać.
A powiedzcie jak to jest z tymi daszkami "tuningowymi" które można kupić w necie? Jest opcja żeby kupić wyglądający jak ORI, może jakies konkretnej firmy a żeby nie łuszczył się itd....?? Może ktoś zakładał już do siebie i może cos powiedzieć na ten temat konkretniejszego

• 7 miesięcy temu...