krg1 Opublikowano 23 Marca 2014 Opublikowano 23 Marca 2014 Nie dawno kupiłem auto z komisu po opłatach. Od Pana z komisu otrzymałem komplet dokumentów potrzebnych do rejestracji ale Pan z komisu powiedział, że jak już zarejestruje auto ( a więc Pani po nabija pieczątki że zarejestrowano itd.) to żebym mu zwrócił zaświadczenie o zapłaceniu akcyzy. Spotkaliście się z takim czymś? Po co komisowi z powrotem te zaświadczenie?
krzysztof61 Opublikowano 24 Marca 2014 Opublikowano 24 Marca 2014 wydaje mi sie ze jest mu potrzebne w razie kontroli uc , samochody sa to towarem akcyzowym i musi miec dokumentacje
krg1 Opublikowano 24 Marca 2014 Autor Opublikowano 24 Marca 2014 Czy ktoś to może potwierdzić?? wszędzie to tak wygląda? nie bać się mu to oddać?
sokal Opublikowano 25 Marca 2014 Opublikowano 25 Marca 2014 A na co Tobie to? To on sprowadzał auto, to on załatwiał celny, to jego będą później ścigać gdyby im się zachciało ---------- Post dopisany at 07:49 ---------- Poprzedni post napisany at 07:48 ---------- Oczywiście dla siebie trzymaj xero wszystkich papierów
Rekomendowane odpowiedzi