Herdas Opublikowano 24 Marca 2014 Opublikowano 24 Marca 2014 Witam, jak w temacie chciałbym zmienic z tyłu popielniczke na gniazdo 12V czy jest jakaś część która można ładnie tam wsadzić zamiast popielniczki by ładnie pasowała? domyślam się że trzeba dołożyć tez wiązkę kabli. Jeśli są taka możliwość zmianay to proszę o podanie numerów części gdyby miał ktoś taki dostęp.
edekxp Opublikowano 24 Marca 2014 Opublikowano 24 Marca 2014 Dlaczego chcesz popielniczkę likwidować, a części to raczej innej nie ma.Można kupić gnazdo zapalniczki i wywiercić otwór gdzieś w tunelu.Robiłem coś podobnego w A3.Gniazdo jeszcze ma gumową zatyczkę.Zamknięte jak nie potrzebne
Herdas Opublikowano 25 Marca 2014 Autor Opublikowano 25 Marca 2014 W aucie na pewno nie będzie palone. a dodatkowe gniazdo np pod cb czy tez ladowarke telefonu by sie przydało. dlatego tez chce zmienic no i ulamany jest zawias
edekxp Opublikowano 25 Marca 2014 Opublikowano 25 Marca 2014 U mnie popielniczka służy za śmietniczkę na papierki:wink: Pomyślę też u siebie nad tym gniazdem ale raczej w tunelu gdzieś z tyłu. Przy wyjazdach w wakacje pewnie się przyda dla dzieci z tyłu Gniazdo np takie:
bobikos Opublikowano 25 Marca 2014 Opublikowano 25 Marca 2014 Ja zamontowałem dodatkowe gniazdo zapalniczki w części pod popielniczką tylną, idealnie tam wchodzi, do tego masz niedaleko do podłączenia do głównej zapalniczki. Popielniczkę zostaw jak jest.
Herdas Opublikowano 25 Marca 2014 Autor Opublikowano 25 Marca 2014 w bagażniku mam fajne i ładne eleganckie gniazdo. Coś takiego bym zamontował. ktoś może podać numer częsci? myslicie że bedzie to pasowało? nie obejdzie sie penwie bez wycinani, wiązke poprowadzić od zapalniczki? Na tym samym kablu prowadzić wiązke?
edekxp Opublikowano 25 Marca 2014 Opublikowano 25 Marca 2014 Pewnie chodzi o taką nr 8E0 926 071 A, tylko pewnie inna litera jako kolor GNIAZDO 12V WTYCZKA BAGAŻNIKA AUDI A4 8E0 B6 B7 (3863525361) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Rekomendowane odpowiedzi