Gresus Opublikowano 28 Marca 2014 Opublikowano 28 Marca 2014 (edytowane) WitamWypadało by się wkońcu pochwalić czym się bujam od 2 tyg. Nie planowałem zakupu B8 ale trafiła się okazja i nie było co się zastanawiać.Silnik 2.0 tdi 143kmWyposażenie chyba podstawowe szału nie ma ale jak dla mnie i tak jest lux.Wcześniej śmigałem Alfą 156 04 rok więc jest spora różnica.Większych modów nie planuje. Autko podoba mi się w obecnym stanie Jedynie:- lampy tył LED - ogarnięte- uruchomienie FIS (wymiana manetek na polift) - - ogarnięte- dokładka dekorów piano (obecnie w drzwiach i desce) w zegarach i tunelu - ogarnięty tunel - fotele skóra alkantara s-line - zamontowane - głośniki B&O czekają na montaż - zawieszenie gwint - czeka na montażReszta wyjdzie po czasieNarazie ogarniam auto, wymiany filtrów płynów itp.Pozdro Edytowane 8 Marca 2015 przez Gresus
Awra Opublikowano 28 Marca 2014 Opublikowano 28 Marca 2014 Każde audi na tej feldze jest PJENKNE Poza tym ładna sztuka, ale nie wyświetlają mi się fotki wnętrza
griga-st Opublikowano 28 Marca 2014 Opublikowano 28 Marca 2014 Listwy s-line, chromiki na halogeny sam kleiłeś? Lustra ori S, czy oklejone/malowane? bezawaryjności:wink:
Kaju77 Opublikowano 28 Marca 2014 Opublikowano 28 Marca 2014 Auto z zewnątrz czaruje...mega KOSA:eek: nad środkiem trzeba jeszcze popracować i będzie "landrynka" bezawaryjności życzę
Gresus Opublikowano 8 Marca 2015 Autor Opublikowano 8 Marca 2015 (edytowane) Listwy s-line, chromiki na halogeny sam kleiłeś? Lustra ori S, czy oklejone/malowane?bezawaryjności:wink: Nie dzięki po alfie to bezawaryjność się przyda Listwy s-line na progach. Przy aucie nic nie robiłem wcześniejszy właściciel. Ja jedynie wymiana włącznika świateł bo przepalona ścieżka na płytce i nie świeciły wszystkie diody. Rączkę uchwyt od kierowcy. Jeszcze parę drobiazgów muszę powymieniać. Dopieścić Na żywo auto robi robotę A do tego jak ładnie leci na 5 biegu alfa dostawała zadyszki mimo 140km . Niestety jest jeszcze motocross, który gołoci moje kieszenie tak więc narazie dbanie o wymiany a później desain Taka sytuacja Teraz tylko znaleźć czas i montaż. Edytowane 8 Marca 2015 przez Gresus
Rekomendowane odpowiedzi