Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

podniesienie mocy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Czy jest ktos w stanie mi napisać czy jest możliwość podniesienia mocy w 2.0 alt multitronic?

Opublikowano

Można podnieść ale jest to nieopłacalne, wsadzisz kilka tysi a podniesiesz moc o max 20 koni. Lepiej zrób swapa na 1.8T bo 2.0 ALT to shit.

Opublikowano

Kolega ma racje nie oplaca sie wolnossace silniki sa ciezkim tematem tylko zmiany mechaniczne cos dadza a to kosztuje

Opublikowano
  • Autor

ok rozumiem. no szkoda ze nic sie nie da zrobic. a duzo jest zabawy z przekladka? potrzebuje caly silnik i skrzynie plus wiazka ze sterownikiem tak? czy skrzynie moge zostawic multi?

Opublikowano

To smutne co powiem, ale kupiles auto w konfiguracji do spokojnej jazdy. W rozsądnych kwotach nie da się z tym silnikiem i skrzynią zrobić. Utrzymanie takiego silnika i skrzyni w idealnym stanie może być finansowym wyzwaniem:)

Ja na Twoim miejscu zacząłbym odkładać na B6 1.8T Quattro, albo B7 2.0TFSI Quattro.

Opublikowano
  • Autor

A moze mi ktos wyjasnic gdybym chciał przełożyć silnik inny to czy potrzebuje skrzynie i wiazke i sterownik? I czy musze to zglosic w wydz komunikacji ze mam inny silnik niz w dowodzie? I ostatnie to czy do b6 pasuje silnik 2.0 tfsi? Mam nadzieje ze dostane od was odpowiedz na wszystkie pytania:) bede wdzięczny

Opublikowano

Jeżeli chcesz zmian to tak jak pisał wampir . Lepiej sprzedaj ten i kup inny wózek . Będzie mniej kłopotów i bardziej pewne niż przekładkoskładaki.

Opublikowano

Układ paliwowy pewnie też. Wpakujesz w to pewnie z 10K a przy sprzedaży może być problem...

Opublikowano

Wrzucenie 2.7 Biturbo to wydatek 10k a jeśli chcesz to zrobić z hamulcami to 15k