Mike_G_A4 Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 A właśnie zapomniałem Adaś widziany na skrzyżowaniu Barskiej i Lwowskiej w sączu w piątek koło 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michail55 Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 przed chwila kr CT ciemny sedan b6 chyba 1.8T widziany na zjezdzie z autostrady na skawine troche pomotany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radimm Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Pozdro dla Kierownika szarej B5 sedan KR****NL mrugałem Ci na mogliskim ok. 20.40 (stałem za Tobą ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 A kto to dziś był na Zakopiańskiej 56 ? B6 szary avant na ramkach klubowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Bartek-skom widziany dzisiaj Gadał przy drodze z gościem na RJS... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dixon_ns Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Dzisiaj 13.35 w Gołkowicach koło Starego Sącza srebrny avant b6 s-line na blachach Kr z klubowymi ramkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Dzisiaj rano szary Avant B6 z ramkami klubowymi o nr rej KLI... kolo 8 rano ul. Kobierzyńska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Dzisiaj rano szary Avant z ramkami klubowymi o nr rej KLI... kolo 8 rano ul. Kobierzyńska Pisz czy to B5/B6/B7/B8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Wczorajszego wieczora ( to chyba było wczoraj ) kolega z Dywizjonu 303 czarną B6 avant na Wiślickiej. Chyba zrobił jakieś stuku puku Pani stojącej przed Nim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satikrk Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 srebrny s line b7 na KMY okolo 10 rano ulica Zbigniewa Herberta w kierunku Tishnera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Ryba spacerujący po giełdzie w Nowym Sączu.w koszulce klubowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me.how Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 piątek ok 18-19 za decathlonem na zakopianskiej kolega Boseron i jego b7, piatek 19-20 Gdów kolega z czarnej a7 z ostatniego spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Ryba spacerujący po giełdzie w Nowym Sączu.w koszulce klubowej. I to się chwali Ja też widziałem dziś pod barem w Zabrzeży : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Ryba spacerujący po giełdzie w Nowym Sączu.w koszulce klubowej. gdzies ty mnie tam zauwazył? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kompus_2005 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Wczorajszego wieczora ( to chyba było wczoraj ) kolega z Dywizjonu 303 czarną B6 avant na Wiślickiej. Chyba zrobił jakieś stuku puku Pani stojącej przed Nim Żarne stuku puku chyba turbina padła kupę białego dymu i brak mocy i stanęło i passat wygrał do wiślickiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Wczorajszego wieczora ( to chyba było wczoraj ) kolega z Dywizjonu 303 czarną B6 avant na Wiślickiej. Chyba zrobił jakieś stuku puku Pani stojącej przed Nim Żarne stuku puku chyba turbina padła kupę białego dymu i brak mocy i stanęło i passat wygrał do wiślickiej Ano widzisz, widziałem tylko że do auta przed Tobą podchodzisz i takie wnioski wyciągnąłem jak widać mylne. Pozdrawiam. Wczoraj w godzinach popołudniowych jakieś B6 avant Na Stokach pod Polo Marketem. Nie wiem kto bo mi słońce w oczy nadyniało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michail55 Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 o 12 w okolicach gorki borkowskie widziany cuber z rodzinka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 dzis okolo 12:20 pod Arką na swiatlach zielony sedan Skoda Octavia z iCar'a na ramkach mrygalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 dzis okolo 12:20 pod Arką na swiatlach zielony sedan Skoda Octavia z iCar'a na ramkach mrygalem Sie właśnie zastanawiałem kto to. Jeszcze ramki na przodzie nie masz, myślałem że jakiś obcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 kogo widziałem wczoraj po 17 na alejach ? niebieska S4 B6 w Avancie na tablicach KR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi