Me.how Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 dzis Ozi ok.10 pod buma na wadowickiej w toledo, Cuber w b8, rowniez ok,10 na wadowickiej w strone matecznego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepły Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 A4 B5 Sedan zielony wczoraj ok. 10 zaparkowany na Balickiej między firmami i naklejka po prawej stronie klapy tylnej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek-skom Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Dziś 21.01 godzina 12.00 Myślenice zaraz koło galerii Dekada widziany srebrny sedan b5 KRA na klubowych rameczkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Dziś 21.01 godzina 12.00 Myślenice zaraz koło galerii Dekada widziany srebrny sedan b5 KRA na klubowych rameczkach Pewnie Gucio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozi_wells Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 dzisiaj o 6 rano Jarko na bp przy wylocie na warszawke :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Wrócił, pośmigał ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozi_wells Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 ano :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 dzisiaj o 6 rano Jarko na bp przy wylocie na warszawke :> a o 4 to nie odbierał tel. bestia jedna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio07 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Dziś 21.01 godzina 12.00 Myślenice zaraz koło galerii Dekada widziany srebrny sedan b5 KRA na klubowych rameczkach Pewnie Gucio To nie ja o tej godz. to byłem w pracy i mam KR tablicę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Dziś 21.01 godzina 12.00 Myślenice zaraz koło galerii Dekada widziany srebrny sedan b5 KRA na klubowych rameczkach Pewnie Gucio Uwierz mi Pablo, prędzej Ty byś miał blachy KRA jak Gucio dzisiaj o 6 rano Jarko na bp przy wylocie na warszawke :> a o 4 to nie odbierał tel. bestia jedna Zwykły ham i burak I było to chyba o 3, jeszcze nie byłem w pracy :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 piątek nocka byłem pewny ze jeździsz bo żniwo największe w tym czasie...... [br]Dopisany: 22 Styczeń 2012, 12:41_________________________________________________z reguły zawsze jesteś o tej porze na mieście :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozi_wells Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 kto wczoraj ok godziny 7 30 rano zapitalał w kielcach na krakowskich blachach z ramkami, granatową b5 w avancie???? wyprzedził mnie, jechałem cliówką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Uwierz mi Pablo, prędzej Ty byś miał blachy KRA jak Gucio Zwracam honor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranyjulek Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 kto wczoraj ok godziny 7 30 rano zapitalał w kielcach na krakowskich blachach z ramkami, granatową b5 w avancie???? wyprzedził mnie, jechałem cliówką. Mogłem to być ja W Kielcach Kielcach czy na obwodnicy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Ozi za mną łazi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Ozi za mną łazi I co Ci jeszcze robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Ozi za mną łazi I co Ci jeszcze robi :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozi_wells Opublikowano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 I co Ci jeszcze robi :decayed pomysl Pablo co moge zrobic tobie (patrz avatar) za takie teksty [br]Dopisany: 24 Styczeń 2012, 01:54_________________________________________________ kto wczoraj ok godziny 7 30 rano zapitalał w kielcach na krakowskich blachach z ramkami, granatową b5 w avancie???? wyprzedził mnie, jechałem cliówką. Mogłem to być ja W Kielcach Kielcach czy na obwodnicy? no chyba na obwodnicy[br]Dopisany: 24 Styczeń 2012, 01:55_________________________________________________ Ozi za mną łazi chyba ty.... za mną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 pomysl Pablo co moge zrobic tobie (patrz avatar) za takie teksty No właśnie co możesz Bo ja się pytałem co jeszcze jemu robisz Nerwus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi