Radekst Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 dzis okolo 12:20 pod Arką na swiatlach zielony sedan Skoda Octavia z iCar'a na ramkach mrygalem Sie właśnie zastanawiałem kto to. Jeszcze ramki na przodzie nie masz, myślałem że jakiś obcy no wlasnie tylko z tylu mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 kogo widziałem wczoraj po 17 na alejach ? niebieska S4 B6 w Avancie na tablicach KR s4 S-line Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 kogo widziałem wczoraj po 17 na alejach ? niebieska S4 B6 w Avancie na tablicach KR s4 S-line aaa to Ty byłeś ;-) no może i S-line ;-) tak czy inaczej fajny hehe ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 kogo widziałem wczoraj po 17 na alejach ? niebieska S4 B6 w Avancie na tablicach KR s4 S-line aaa to Ty byłeś ;-) no może i S-line ;-) tak czy inaczej fajny hehe ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Michał Cerfur rano z laską i drugi Michał wieczorem Cerfur w play napewno wiedzą którzy to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Michał Cerfur rano z laską i drugi Michał wieczorem Cerfur w play napewno wiedzą którzy to dorabiasz tam jako ochroniarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytus Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Cuber, gnsbud, przewóz, dzisiaj rano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michail55 Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Michał Cerfur rano z laską i drugi Michał wieczorem Cerfur w play napewno wiedzą którzy to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Michał Cerfur rano z laską i drugi Michał wieczorem Cerfur w play napewno wiedzą którzy to dorabiasz tam jako ochroniarz nie, wózki sklepowe zbieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoghurt Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 grafitowa B6 kombi KRA-XFEX dzisiaj przed 7 zjazd z A4 w kierunku ofiar ronda katynia. Pani kierownik nie bardzo reagowala na pozdrowienia :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysy90 Opublikowano 9 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 loko Ochotnica górna zaparkowane w lesie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike_G_A4 Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Furion nas tam w lesie 4 stało no chyba, że go po 14 widziałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOKO Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 loko Ochotnica górna zaparkowane w lesie Wydawało mi się że Cię widziałem ale nie byłem pewny - teraz jestem pewny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysy90 Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Rozglądałem się właśnie ale nie mogłem dopatrzeć nigdzie hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike_G_A4 Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Wczoraj o 16 widziany Kantek1 w Korzennej, machałem ale nie wiem czy zczaiłeś , leciałem na moto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 dziś zielona B5 sedan na ramakch klubowych Kraków nie pamiętam gdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzekson Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Pozdrawiam kolege który dzisiaj koło godziny 8.30 jechał w strone Krakowa VW Crafterem na KR z ramkami klubowymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songo Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 w poniedziałek wg umowy Mike_G na moście w Zakliczynie tyle że trochę przed czasem no i widzę że kazdego dnia zawsze przed 6.30 bo jakoś nie możemy się styknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Wąski, przypadkiem nie wjeżdżałeś dzisiaj z alei w stronę żabińca około 17-stej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Wąski, przypadkiem nie wjeżdżałeś dzisiaj z alei w stronę żabińca około 17-stej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi