Gość TrueOgre Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 TrueOgre jakieś 2-3 dni temu na mogilskiej po 8:00 rano :?: :gwizdanie: nie widziałem Cię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Irko koło Ikei Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Nex dziś rano na tandecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Irko na nowohuckiej Niedziela godzina 18-15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 ok 12 na drodze w kierunku Nowego Brzeska minąłem się z czarnym avantem B7 - to chyba był KERCZI i vice versa Nims ze swoimi pieeeeknymi nimsami nuovolari swiecacymi z kilometra dzisiaj o 7:15 na kocmyrzowskiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 wczoraj Irko na Kurdwanowie 16:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrunoNH Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 KERCZI 7:00 Pl. Centralny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Trzeniek dziś kupował sandały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Trzeniek dziś kupował sandały Wąski w sklepie Bata TrueOgre w Galerii Krakowskiej - u fryzjera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Trzeniu, j.w. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rtocki Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 o w dupe jakieś castingi u Was będą, czy nabór do mam talent?, fryzjery , sandały z koziej pały... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Marcin J , Kepasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Sokolnh koło 17:00 u mnie na pogawędkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin j Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Wczoraj Wąski i kepasa pod M1 , a dzisiaj na Kalwaryjskiej ok 15.00 chyba autko kepasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Kerczi jak dłubał w nosie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Dziś koło 14.45 na skrzyżowaniu tischnera z zakopiańską czarne b5 w avancie na klubowych ramkach, rejestracja KTT70j... nie mam pojęcia kto z Zakopca się tu zaplątał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Kerczi jak dłubał w nosie chwilę później dalej dłubał _________________________________________________ Wczoraj około 22.00 kolega na blaszkach z Radomia na os. Oświecenia w oczekiwaniu aż mu ktoś łaskawie szlabant otworzy :gwizdanie: _________________________________________________ Irko dzisiaj koło 12.20 jak skręcał na os. Złoty Wiek _________________________________________________ Wąski _________________________________________________ Kerczi na Wiślickiej _________________________________________________ Sie dzisiaj napatrzyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domelq Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Dziś koło 14.45 na skrzyżowaniu tischnera z zakopiańską czarne b5 w avancie na klubowych ramkach, rejestracja KTT70j... nie mam pojęcia kto z Zakopca się tu zaplątał To ja Moja żonka Cię wypatrzyła i na dodatek pochawaliła Twoje fele Często zaplątuje sie w Kraku bo tu pracuje i bywam codziennie Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin j Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Sokolnh ok 10.00 pomykal w strone placu centralnego, a ja czekałem na skrzyżowaniu Jana Pawla II - Zuchów (osiedle ogrodowe) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Sokolnh ok 10.00 pomykal w strone placu centralnego, a ja czekałem na skrzyżowaniu Jana Pawla II - Zuchów (osiedle ogrodowe) zgadza sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi