BrunoNH Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 wczoraj na bp na zakopiance spotkałem jakiegos uzytkownika klubowego na ramkach klubowych granatową b5, początkowo myslałem ze to PABLO ale gość robił jeszcze więsze wrażenie, popatrzył na moje auto na ramki klubowe i nic ,a stałem metr obok :gwizdanie: na spocie nigdy go nie widziałem. troche wiecej śmiałości chłopcy Widocznie za groznie wygladasz....
tx-didi Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 Boseron pewnie w stroju roboczym...., wiec dlatego kolega nawet nie pisnal...
boseron Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 Boseron pewnie w stroju roboczym...., wiec dlatego kolega nawet nie pisnal... a gdzies Ty mnie Dixi wypatrzył , ja na kacu więc nie rozglądałem sie na boki
siemian Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 ale didi napisał tego posta w nawiązaniu do wypowiedzi: wczoraj na bp na zakopiance spotkałem jakiegos uzytkownika klubowego na ramkach klubowych granatową b5, początkowo myslałem ze to PABLO ale gość robił jeszcze więsze wrażenie, popatrzył na moje auto na ramki klubowe i nic ,a stałem metr obok :gwizdanie: na spocie nigdy go nie widziałem. troche wiecej śmiałości chłopcy więc nie widział Cie
boseron Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 ale didi napisał tego posta w nawiązaniu do wypowiedzi: wczoraj na bp na zakopiance spotkałem jakiegos uzytkownika klubowego na ramkach klubowych granatową b5, początkowo myslałem ze to PABLO ale gość robił jeszcze więsze wrażenie, popatrzył na moje auto na ramki klubowe i nic ,a stałem metr obok :gwizdanie: na spocie nigdy go nie widziałem. troche wiecej śmiałości chłopcy więc nie widział Cie czyli dalej mam kaca bo nie zaskoczyłem
sedi Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 Wąski,dziś 15.00 wyjeżdżał z pod Inter Cars koło węzła z obwodnicą i ul. Wielicką :>
Gość TrueOgre Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 Wąski,dziś 15.00 wyjeżdżał z pod Inter Cars koło węzła z obwodnicą i ul. Wielicką :> a potem nam załatwia "ori" części z aso :polew:
sedi Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 Wąski,dziś 15.00 wyjeżdżał z pod Inter Cars koło węzła z obwodnicą i ul. Wielicką :> a potem nam załatwia "ori" części z aso :polew:
Art_A4 Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 Czarna B6 avant namierzona na opolskiej dzisiaj ok. 8 rej. KRA XXX17 i również czarna B7 avant na aleji Bielskiej ok. 12 rej WCI , oczywiście z ramkami klubowymi.
Wąski Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Wąski,dziś 15.00 wyjeżdżał z pod Inter Cars koło węzła z obwodnicą i ul. Wielicką :> a potem nam załatwia "ori" części z aso :polew: no a co [br]Dopisany: 08 Marzec 2010, 21:35_________________________________________________wiesz do czego jest lewy pas :gwizdanie:
zieluch Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 czarna B7 avant na aleji Bielskiej ok. 12 rej WCI , oczywiście z ramkami klubowymi. To ja
Cuber Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Dzisiaj na Kalwaryjskiej Granatowe/niebieskie B5 Avant z ramkami klubowymi ok godziny 14 stej , na tylniej szybie chopek z danio
Destiny007 Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 na tylniej szybie chopek z danio To na pewno jechał mały głód
boseron Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Panowie dzis założyłem ojcu w B7 ramki klubowe więc mysle ze najczęsciej będe widywał jego samochód klubowy od razu mówie dzis o 13.00 os. Lesisko granatowe B7 ojca
Gość TrueOgre Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 Panowie dzis założyłem ojcu w B7 ramki klubowe więc mysle ze najczęsciej będe widywał jego samochód klubowy od razu mówie dzis o 13.00 os. Lesisko granatowe B7 ojca :polew:
Rekomendowane odpowiedzi