lukaszg8 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Witam dzisiaj na rogu Lenartowicza i Siemiradzkiego spotkałem A4 na ramkach klubowych Kogo widziałem ? pozdrawiam
lukaszg8 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Widziane dzisiaj za mostem obok Leroy Marlin w kierunku Zabierzowa granatowe A4 B5 sedan z ramkami i naklejką klubową na rejestracjach RPZ (zjeżdzało na przystanek autobusowy )
boseron Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Witam dzisiaj na rogu Lenartowicza i Siemiradzkiego spotkałem A4 na ramkach klubowych Kogo widziałem ? pozdrawiam zgadza sie , jakie ładne fotki cyknąłeś chyba sobie wkleje do mojego tematu o a4
jarko Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 ............. mowe odjęło Pewnie kogoś widział, ale zapomniał
Gość Trzeniu Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 wczoraj na Zawiłej srebrne B7 RSA 22.. , później skręciło w Skośną. Jechałem za Tobą Alfą ale oczywiście na Alfy nikt nie zwraca uwagi
nex Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Trzeniek to Ty nie masz prywatnego auta tylko służbowe? Rozumiem że służbowe możesz mieć też do domu na prywate, tylko chodzi mi o to czy własnego na siebie nie masz. Ja myślałem że audi było twoje priv:naughty:
Gość Trzeniu Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Trzeniek to Ty nie masz prywatnego auta tylko służbowe? Rozumiem że służbowe możesz mieć też do domu na prywate, tylko chodzi mi o to czy własnego na siebie nie masz. Ja myślałem że audi było twoje priv Alfa jest służbowa , Audi jest moje. W zasadzie to nie wiem co Cię to interesuje? Mam Co dowód zeskanować?
ykk Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Trzeniek to Ty nie masz prywatnego auta tylko służbowe? Rozumiem że służbowe możesz mieć też do domu na prywate, tylko chodzi mi o to czy własnego na siebie nie masz. Ja myślałem że audi było twoje priv Alfa jest służbowa , Audi jest moje. W zasadzie to nie wiem co Cię to interesuje? Mam Co dowód zeskanować? A ja nie wierze, ze masz skaner
Gość Trzeniu Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 no bo zniknęło z podpisu audi jest cały czas ale na parkingu , nie stać mnie na paliwo
nex Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 to tak jak PABLA nie stać na dobry żart, tylko same prymitywne
Gość Trzeniu Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 to tak jak PABLA nie stać na dobry żart, tylko same prymitywne no i wreszcie się w czym zgadzamy dobra , koniec bo zielony lub fioletowy będzie miał co robić
Wąski Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Wąski na Straszewskiego ok 16 KWI czarne b6 avant Wielicka -A4 ok 13
boseron Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 dzis o 16 Trzenka A4 na borkowskiej pod apteką - umył bys to auto bo juz gałęzie na nim zalegają
Gość Trzeniu Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 dzis o 16 Trzenka A4 na borkowskiej pod apteką - umył bys to auto bo juz gałęzie na nim zalegają
Rekomendowane odpowiedzi