KERCZI Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Czarne B6 avant KBR 88** kolo 11:15 pod lidlem w Brzesku zgadza sie stała tam dzis moja bryczka pozdrawiam kolege z Bochni a Ty bys w koncu na spota przyjechal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz_gti Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Czarne B6 avant KBR 88** kolo 11:15 pod lidlem w Brzesku zgadza sie stała tam dzis moja bryczka pozdrawiam kolege z Bochni a Ty bys w koncu na spota przyjechal no może mi sie uda w najbliższym czasie odwiedzic was w kraku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Ogr pod ZUSEM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kompus_2005 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Dzisiaj ok 13:45 na dywizjonu 303 kompus_2005 a dokładnie jego auto zgadza się zbierałem się w trasę PL-I Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytus Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 TrueOgr na Bobrzyńskiego jak wracał do domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARiOLiNi Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Kilka minut po północy kolega z B5 pod KFC, smacznego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Kilka minut po północy kolega z B5 pod KFC, smacznego kepasa ma B6 joke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 TrueOgr na Bobrzyńskiego jak wracał do domu nie widziałem Cię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 nie widziałem Cię czasem trzeba ściągnąć kapelusz i popatrzeć w lewo i prawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 nie widziałem Cię czasem trzeba ściągnąć kapelusz i popatrzeć w lewo i prawo jechałem na autopilocie i spałem to raz, a dwa to inni mają się za mną rozglądać nie na odwrót :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 inni czytaj --> fajne laski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 inni czytaj --> fajne laski no to to jacha, ale Tytus to nijak nie podchodzi pod tą kategorię :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Gruszka za Pandą Ogr przed Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kompus_2005 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 kolega z granatowej B5 avant Powstania Warszawskiego około 17:50 I o ile się nie mylę to Cuber swoim cabrio pod Plaza około 18:20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 znów Gruszka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszka Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 znów Gruszka Śakoś tak wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 25.06.2010r 18:18 Cuber na ul. Kalwaryjskiej lansowal sie Cabrio :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daffidov Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 no to moze i ja cos dopisze... wiec jadac swoim nowym nabytkiem B5 Avant na włoskich numerach rejestracyjnych koło 18:40 pod Cracovia granatowy Avant B5 z naklejka klubowa na tylnej klapie postał chwilke za mna na swiatłach. po czym ja skreciłem na aleje w prawo a kolega pojechał chyba prosto . i nie mineła chwila a pod bonarka w strone wieliczki natrafilem na kolejne Audi Avanta z ramkami klubowymi pani za kierownica i wgniotka na tylnej klapie pojechala w bierzanowska. nie znam was jeszcze wiec stwierdzilem ze machac trabic i mrugac swiatłami nie bede bo sobie pomyslicie ze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 i nie mineła chwila a pod bonarka w strone wieliczki natrafilem na kolejne Audi Avanta z ramkami klubowymi pani za kierownica i wgniotka na tylnej klapie pojechala w bierzanowska. nie znam was jeszcze wiec stwierdzilem ze machac trabic i mrugac swiatłami nie bede bo sobie pomyslicie ze . :gwizdanie: bieżanowska Panie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daffidov Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 yyy no tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi