boseron Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 zawiła srebrne b5 kr48648 sedan chyba gośc tam mieszka labo pracuje bo codziennie stoi.....
LukaszD Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Nie znam ludzi z forum (narazie;) ) ale zastanawiało mnie kto dzisiaj pucował czarną b5 sedan na parkingu Krokusa - przeglądnąłem galerie i wyszło na to że to Pablo - pozdrawiam:)
Gość TrueOgre Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Tytus, carefour czyżyny - pozdro
david_n Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Nie znam ludzi z forum (narazie;) ) ale zastanawiało mnie kto dzisiaj pucował czarną b5 sedan na parkingu Krokusa - przeglądnąłem galerie i wyszło na to że to Pablo - pozdrawiam:) Pablo Ty mieszkasz na tym parkingu?
BrunoNH Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 A ja ostatnio nie moge nikogo wyczaic.... co Wy sie ukrywacie przedemna ???
gruszka Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 dzis tischnera czarne b5, s4 znaczek z tyłu , combi, nie wiem czyje to To cha mój
PABLO Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Nie znam ludzi z forum (narazie;) ) ale zastanawiało mnie kto dzisiaj pucował czarną b5 sedan na parkingu Krokusa - przeglądnąłem galerie i wyszło na to że to Pablo - pozdrawiam:) Na krytym :?: :gwizdanie: [br]Dopisany: 23 Sierpień 2010, 02:53_________________________________________________ Nie znam ludzi z forum (narazie;) ) ale zastanawiało mnie kto dzisiaj pucował czarną b5 sedan na parkingu Krokusa - przeglądnąłem galerie i wyszło na to że to Pablo - pozdrawiam:) Pablo Ty mieszkasz na tym parkingu?
LukaszD Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Nie znam ludzi z forum (narazie;) ) ale zastanawiało mnie kto dzisiaj pucował czarną b5 sedan na parkingu Krokusa - przeglądnąłem galerie i wyszło na to że to Pablo - pozdrawiam:) Na krytym :?: :gwizdanie: [br]Dopisany: 23 Sierpień 2010, 02:53_________________________________________________ Nie znam ludzi z forum (narazie;) ) ale zastanawiało mnie kto dzisiaj pucował czarną b5 sedan na parkingu Krokusa - przeglądnąłem galerie i wyszło na to że to Pablo - pozdrawiam:) Pablo Ty mieszkasz na tym parkingu? tak, na krytym
Tytus Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Tytus, carefour czyżyny - pozdro Również pozdrawiam
offsiq Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 wczoraj w nocy pod KFC koło ronda ofiar katynia , b.ładna czarna B7
boseron Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 dzis widziałem w Koszalinie przy galeri handlowej "forum" ładną b5 czarną sedan na ramkach klubowych fajnie ze tak daleko od domu mozna spotkać bratnią dusze
?agi Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Wczoraj czerwone A4 B5 Avant w chrzanowie na SO blachac z naszymi ramkami widzialem
jarko Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 dzis widziałem w Koszalinie przy galeri handlowej "forum" ładną b5 czarną sedan na ramkach klubowych fajnie ze tak daleko od domu mozna spotkać bratnią dusze http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=1246.2460
BrunoNH Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 Wtorek na klasztornej niebieskie chyba B6 na naszych ramkach pod bilbordem, kierownik biegal obok samochodu... stalem tam w korku i wolalem go na CB bo widzialem, ze ma bata ale bez odzewu... ...kto to taki....
boseron Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 Wtorek na klasztornej niebieskie chyba B6 na naszych ramkach pod bilbordem, kierownik biegal obok samochodu... stalem tam w korku i wolalem go na CB bo widzialem, ze ma bata ale bez odzewu... ...kto to taki.... moje okolice ale nie ja
gruszka Opublikowano 3 Września 2010 Opublikowano 3 Września 2010 Wąski :gwizdanie:[br]Dopisany: 03 Wrzesień 2010, 16:32_________________________________________________A potem Wąska :>
Destiny007 Opublikowano 3 Września 2010 Opublikowano 3 Września 2010 Wtorek na klasztornej niebieskie chyba B6 na naszych ramkach pod bilbordem, kierownik biegal obok samochodu... stalem tam w korku i wolalem go na CB bo widzialem, ze ma bata ale bez odzewu... ...kto to taki.... siemka to ja widocznie nie miałem włączonego cb miałem problema z kołem u przyczepy a lało jak niewiem cały mokry byłem
Rekomendowane odpowiedzi