Kr54321 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Pozdrowienia dla czarnej A4 B7 avant ramki klubowe KR 666GY w Kazimierzy Wielkiej Kto to Cześć
grippen Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Cześć Żeby w takim miejscu to bym się nie spodziewał później ci mrugnąłem może zauważyłeś
gucio07 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Widziane dzisiaj b5 srebrne sedan na ramkach klubowych na Zawiłej koło 16 stała na chodniku kto to
Wąski Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 B6 czarny avant na oś.Dywizjonu parkuje
PABLO Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 B6 czarny avant na oś.Dywizjonu parkuje A to już od dawna tam parkuje, kolega z forum kiedyś z nim miałem spontana na pasie ale niestety nie jeździ na spoty bo mu nie pasuje dzień.
Wąski Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 dziś widziałem ładne cacko ładne :gwizdanie:
boseron Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 a jakbyś widział jaki czosnek wysiadał z tej s4 to masakra autko sie marnuje :gwizdanie:
Wąski Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 a jakbyś widział jaki czosnek wysiadał z tej s4 to masakra autko sie marnuje :gwizdanie: widziałem go też wczoraj w czapce puchowej
PABLO Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 a jakbyś widział jaki czosnek wysiadał z tej s4 to masakra autko sie marnuje :gwizdanie: Trzeba było mu dać kalendarzyk to by przyjechał na spota i się wyrobił
nimskrk Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 dziś ok 15 czorna b8 na parkingu pod plaza (chyba Cubera)
ryba85 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 NOWY SĄCZ (BIEGONICE) czyja granatowa b5 stoi przy komisie niedaleko Galerii Sandecja?na tablicach limanowskich. :gwizdanie:
Kr54321 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Cześć Żeby w takim miejscu to bym się nie spodziewał później ci mrugnąłem może zauważyłeś Pod kościołem, czy w Kazimierzy? też mrugnąłem
grippen Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Cześć Żeby w takim miejscu to bym się nie spodziewał później ci mrugnąłem może zauważyłeś Pod kościołem, czy w Kazimierzy? też mrugnąłem pod kościołem i w kazimierzy żonka zauważyła
BrunoNH Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 B5 czarne rano 7.50 koło Tandety z kogutem na dachu i porzucone B5 KNSAS na skrzyżowaniu Stoczniowców pod Olimpem Przed Toba nic sie nie ukryje... Mialem mala przygode z pompa paliwowa, odmowila wspolpracy I nie porzucone tylko zaparkowane na kilka godzin.... Moglem chociaz blachy zdjac bo wstyd... :gwizdanie: Na dzien dzisiejszy jest OK tylko jeszcze regulacja pompy mnie czeka bo jakas mulasta sie zrobila po naprawie pompki.... ;( I w koncu wyjasnil sie problem z ABS-em, chodzilo o to ze z przodu fela 16" a z tylu 15" i nieprawidlowo zliczala zeby [br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 13:20_________________________________________________ wczoraj jakis pogrom z A4 Na Centrum A avant nie wiem jaki kolor bo zaśnieżony rejestracja KNS wieczorem tak koło 22 No jak to nie wiesz czyja? Oj zlociutka... :gwizdanie: :bicz3:
zlota1977 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 B5 czarne rano 7.50 koło Tandety z kogutem na dachu i porzucone B5 KNSAS na skrzyżowaniu Stoczniowców pod Olimpem Przed Toba nic sie nie ukryje... Mialem mala przygode z pompa paliwowa, odmowila wspolpracy I nie porzucone tylko zaparkowane na kilka godzin.... Moglem chociaz blachy zdjac bo wstyd... :gwizdanie: Na dzien dzisiejszy jest OK tylko jeszcze regulacja pompy mnie czeka bo jakas mulasta sie zrobila po naprawie pompki.... ;( I w koncu wyjasnil sie problem z ABS-em, chodzilo o to ze z przodu fela 16" a z tylu 15" i nieprawidlowo zliczala zeby [br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 13:20_________________________________________________ wczoraj jakis pogrom z A4 Na Centrum A avant nie wiem jaki kolor bo zaśnieżony rejestracja KNS wieczorem tak koło 22 No jak to nie wiesz czyja? Oj zlociutka... :gwizdanie: :bicz3: Ty tam mieszkasz??????????
Kr54321 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Cześć Żeby w takim miejscu to bym się nie spodziewał później ci mrugnąłem może zauważyłeś Pod kościołem, czy w Kazimierzy? też mrugnąłem pod kościołem i w kazimierzy żonka zauważyła Bo był chrzest w rodzinie
Wąski Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Wąski dziś na Wielickiej ok 15:30 Takkkkkk
Rekomendowane odpowiedzi