czupurek Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Witam Może mi ktoś wytłumaczyć jakie odchyłki mogą być od normy przy 13 letnim przebiegu? Jest to koleżanki auto i zdążyłem zrobić dwie jazdy, mam wrażenie że zaniżał jej obrotomierz. Przyjechała na sprawdzenie pompowtrysków, czwarty pokazuje 2,99. Może wystarczy poprawić listwę? VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM grupa 011 VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM grupa 003 Miała już błąd - 17965 - Charge Pressure Control: Positive Deviation Pozdrawiam
czupurek Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Na razie nie mam tego auta :/ Te logi nie wystarczą do oceny turbiny i przepływki?
DragonGTI Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zrób komplet jak kolega wyżej pisze bo źle Ci nie radzi... chcesz mieć dobrze ocenione to dobrze wykonaj logi WSZYSTKIE potrzebne... Dziwne wrażenie mam że to auto ma wirusa..
czupurek Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Auta nie widziałem od tamtej pory, widocznie narazie jest ok. Ja też mam podejrzenia co do wirusa bo strach siedzieć na prawym fotelu
Rekomendowane odpowiedzi