rafi10612 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Witam. Tak sie ostatnio zastanawiam co zrobic w sytuacji gdy padnie mi aku a bede musial zamknac drzwi . Czy jest to w jakis sposob rozwiazane w audi ?
wodi87 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 nie ma opcji to nie b5 gdzie sa mechaniczne rygle tak mi sie wydaje
Krzycho81 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 W drzwiach kierowcy jest mechaniczna wkładka.
pioteros Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 w b5 lipa jest z bagażnikiem, bo nei zamkniesz go inaczej jak centralnym z drzwiami nie ma problemu. włazisz do auta, wciskacz normalnie rygle, wychodzisz i zamykasz drzwi kierowcy kluczykiem przez zamek 1
rav85 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 u mnie w b6 jest tak ze bez aku zamykają sie tylko drzwi kierowcy z kluczyka , reszta jest otwarta
steve69 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 ... Czy jest to w jakis sposob rozwiazane w audi ? Tak, wszystko jest opisane w instrukcji obsługi samochodu (wersja elektroniczna instrukcji dostępna m.in. na forum). -- Pozdrawiam. Sławek
darkle Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Z tego co rozumiem po otwarciu drzwi należy wyjąć małe zaślepki z rysunkiem kłódki znajdujące się z tyłu tapicerki, nad zamkiem i przy pomocy śrubokręta przesunąć rygiel w dół i zamknąć drzwi. Później otwarcie po chyba dwukrotnym pociągnięciu za wewnętrzną klamkę.
rafi10612 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2014 na to wygląda ze tak to się robi
Rekomendowane odpowiedzi