spknet Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Witam mam pytanie co to jest ta plastikowa kwadratowa puszka na kolanku przed intercolerem po lewej stronie z przodu za turbina ? czy jest to potrzebne czy można odpiąć wąż dolotu idzie w jedna stronę do tego. Z góry dzięki za odpowiedz
POWER-KRIS Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 No kuzwa 6 raz czytam i nie kapuje jak z lewej strony masz intercoler i turbo.
spknet Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Intercooler mam po stronie kierowcy a to jest zaraz za turbina po stronie pasazera na trojniku z jednej strony jest rura gumowa z turba z drugiej mała rura z tej puszki i dalej wchdzi w zderzak metalowa rura
spknet Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2014 znalazłem wkoncu jest to REZONATOR POWIETRZA jak zamontuje FMIC rozumiem ze nie musze go zostawiac na necie znalazłem ze bedzie tylko głośniej ?
Ali89 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 słyszałem jeden dolot bez tego i chodził jak odkurzacz jakby ktoś zatykał i odsłaniał rurę, ale nie mogę sobie dać ręki uciąć że to konkretnie przez to
Rekomendowane odpowiedzi