baraka Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Kiedys jechałem o 1 w nocy ok 100km/h w miejscu gdzie stoi radar.Juz było za późno zwalniac dlatego wyłaczyłem na 2 sekundy swiatła w aucie.Zrobiło sie pomaranczowo od flesza.Pstryknęło fotkę która chyba sie nieudała bo juz 3 miesiące i nie ma zdjęcia xDDDDDDDD...Byłem doopą do radaru..
baszmak7 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Kiedys jechałem o 1 w nocy ok 100km/h w miejscu gdzie stoi radar.Juz było za późno zwalniac dlatego wyłaczyłem na 2 sekundy swiatła w aucie.Zrobiło sie pomaranczowo od flesza.Pstryknęło fotkę która chyba sie nieudała bo juz 3 miesiące i nie ma zdjęcia xDDDDDDDD...Byłem doopą do radaru..na chwilę obecną w myśl hasła "by żyło się lepiej" fotki przychodzą do 6 miesięcy od wykonania
griga-st Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Kiedys jechałem o 1 w nocy ok 100km/h w miejscu gdzie stoi radar.Juz było za późno zwalniac dlatego wyłaczyłem na 2 sekundy swiatła w aucie.Zrobiło sie pomaranczowo od flesza.Pstryknęło fotkę która chyba sie nieudała bo juz 3 miesiące i nie ma zdjęcia xDDDDDDDD...Byłem doopą do radaru..na chwilę obecną w myśl hasła "by żyło się lepiej" fotki przychodzą do 6 miesięcy od wykonania Dowalą dodatkowo za brak świateł
baraka Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Kiedys jechałem o 1 w nocy ok 100km/h w miejscu gdzie stoi radar.Juz było za późno zwalniac dlatego wyłaczyłem na 2 sekundy swiatła w aucie.Zrobiło sie pomaranczowo od flesza.Pstryknęło fotkę która chyba sie nieudała bo juz 3 miesiące i nie ma zdjęcia xDDDDDDDD...Byłem doopą do radaru..na chwilę obecną w myśl hasła "by żyło się lepiej" fotki przychodzą do 6 miesięcy od wykonania Dowalą dodatkowo za brak świateł Chyba was pipki swędzą ;/
Guregoru Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Kiedys jechałem o 1 w nocy ok 100km/h w miejscu gdzie stoi radar.Juz było za późno zwalniac dlatego wyłaczyłem na 2 sekundy swiatła w aucie.Zrobiło sie pomaranczowo od flesza.Pstryknęło fotkę która chyba sie nieudała bo juz 3 miesiące i nie ma zdjęcia xDDDDDDDD...Byłem doopą do radaru..na chwilę obecną w myśl hasła "by żyło się lepiej" fotki przychodzą do 6 miesięcy od wykonania Dowalą dodatkowo za brak świateł Chyba was pipki swędzą ;/ No żebyś się nie zdziwił
TyBucu Opublikowano 12 Maja 2014 Opublikowano 12 Maja 2014 Ja to widzialem takie cos niby rodu z bonda: Nie podpuszczam, ale moze ktos ambitny sie podejmie wyrezania takiego gadzetu:decayed:
Rekomendowane odpowiedzi